Novice

JASTREBI z novo skladbo BRISAČA

Objavljeno:

Jastrebi predstavljajo svežo poletno skladbo BRISAČA. Tej prilagajo tudi videospot, v katerem lahko med drugim vidimo tudi tekmovalko oddaje Sanjski moški.

Petčlanksa primorska skupina Jastrebi, ki jo sestavljajo štirje fantje in dekle, po pokoronski izdaji plesne skladbe NAJ SE PIJE, tokrat z novo produkcijsko ekipo predstavlja svež glasbeni izdelek BRISAČA.

Projekt, ki poteka že od avgusta lani, je za skupino pomemben korak dalje, saj jih je z njim pod okrilje vzela ekipa Raay production.

»Že lep čas spremljamo izvajalce, ki delajo z Raayjem in nad slišanim ter seveda tudi videnim smo preprosto navdušeni. Ni veliko slovenskih producentov, ki bi nizali hit za hitom, kot to počne Raay in biti del tega, mora biti fantastično. V skupini smo se tako odločili, da želimo naslednjo skladbo ustvariti z njim in tako je nastala BRISAČA

Skladbi prilagajo tudi videospot, ki so jo z ekipo Neo Visuals aprila posneli v Coco beach baru v Mošćenički dragi. Kot so nam zaupali, je bar svoja vrata odprl izključno zanje, saj se na hrvaški obali sezona začne šele z majem.

»Najbolj mi je ostalo v spominu to, da sem svojo poletno sceno moral posneti na 7. stopinjah. Tako sem kitico »Jaz na plaži ob 12-ih, vroče kot v peklu, iščem senco pod borovci, da me ne bi speklo« prepeval povsem zmrznjen v kratki odpeti srajci (smeh)« nam je zaupal Patrik, vodja skupine, čemur je Martin le še dodal »No, jaz pa se bom večno spominjal stopnic do plaže … kot bobnar imam namreč vedno največ za nosit in nič drugače ni bilo tudi tokrat. Verjetno mi je bilo edinemu resnično vroče tisti dan (smeh)«.

Vabljeni k ogledu novega videospota BRISAČA, v katerem glavno vlogo odigra finalistka Sanjskega moškega, Tjaša Kramarič.

------------------------------------------------------------------------------------

JASTREBI:

Patrik Prelec (glavni vokal, kitara, vodja skupine)

Jan Jazbec (klaviature, bas kitara, back vokal)

Vanesa Prelec (back vokal)

Martin Pegan (bobni)

Matevž Sosič (harmonika, bas kitara)

------------------------------------------------------------------------------------

Jastrebi ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/skupinajastrebi/

IG: https://www.instagram.com/skupina_jastrebi/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij