Novice

JAN PLESTENJAK z novo udarno skladbo DOBRO SEDE

Objavljeno:

Jan Plestenjak predstavlja novo udarno skladbo DOBRO SEDE, s katero napoveduje pravo zabavo ob njegovem velikem koncertu v Stožicah. Skladbi prilaga tudi prav poseben videospot, tokrat 50. v njegovi glasbeni karieri.

Čas je za nekaj drznega. Čas je za sprostitev in dobro zabavo … čas za vse, kar DOBRO SEDE. Jan Plestenjak po velikih uspehih, ki jih s svojimi skladbami in albumi niza že SKORAJ 30 let, predstavlja nov glasbeni izdelek. DOBRO SEDE, katere besedilo in glasbo je napisal Jan sam, je udarna skladba, nabita s pozitivo. Skladba, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

»Čutim, da moram v teh čudnih časih dati ljudem pesem za sprostitev, za žur … malo porednosti dobro sede – tudi to je življenje!«

Kaj pa vam dobro sede? Ljubezen? Druženje s prijatelji, dobra hrana, spogledovanje … morda nekaj kilometrom spročujoče vožnje. Vse to in še več Jan zajame v svojem 50. videospotu, ki je tudi tokrat delo utečene ekipe NEO VISUALS.

V njem lahko poleg Žana Serčiča in Cotota vidimo tudi znanega vlogerja Komotarja in državnega prvaka v "street workout-u" Sergeja Stijovića, Janu pa na drugi strani družbo dela prav posebna dama po imenu Marta.

Kdo je Marta?

Preverite v njegovem 50. videospotu!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

JAN PLESTENJAK ONLINE

FB: https://www.facebook.com/JanPlestenjak

IG: https://www.instagram.com/janplestenjak/

WEB: http://www.janplestenjak.com/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCfMO7-h6WKBsiv0pFRzSDiw

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij