Novice

Jan Plestenjak navdušil Jose Carrerasa

Objavljeno:

Jan Plestenjak navdušil Jose Carrerasa

V sinočnjih polnih Stožicah na koncertu legendarnega španskega tenorista Joseja Carrerasa je kot gost večera nastopil eden najuspešnejšh slovenskih avtorjev in najbolj prodajan glasbenik Jan Plestenjak.

Oba vrhunska glasbenika sta se v zaodrju pred koncertom sproščeno družila in se veselila prihajajočega glasbenega spektakla na poslovilni koncertni turneji slovitega tenorista.

Ob radijskem simfoničnem orkestru je naš najbolj priljubljeni glasbenik odpel uspešnici 'Barka iz perja' in  'Ona sanja o Ljubljani' ter popolnoma navdušil obiskovalce v areni.

Maestro Jose Carreras je bil tako navdušen ob čustveni interpretaciji slovenskih uspešnic, da je Janu Plestenjaku takoj čestital za čudovito izvedbo obeh skladb, se mu zahvalil za izjemen nastop na njegovem koncertu, in ga po večeru polnem velikih emocij, prijazno povabil na večerjo v zahvalo za pričarano čarobno vzdušje na nepozabnem koncertnem večeru v Sloveniji.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij