Novice

IZŠLA PRVA SKLADBA IN VIDEO POPSTARS

Objavljeno:

BEPOP, GAME OVER IN SEBASTIAN PRAZNUJEJO 20-LETNICO  POPSTARSA S SINGLOM 'POPSTARS UNITED' 


Praznovanje jubileja ene največjih zgodb v slovenski popkulturi se nadaljuje z mashupom 'Popstars United', ki so ga pevci, po zgledu številnih tujih zvezd, s hišnim producentom Zvonetom Tomcem, na novo stkali iz hitov 'Reci, da si za', 'Ubila si del mene' in 'Odpelji me'. Video so posneli na nepozabnem razprodanem šovu v Cvetličarni. 

POPSTARS UNITED na digitalnih platformah:

➤ Spotify: https://spoti.fi/3OnGgn9

➤ Apple Music: https://apple.co/3QPw4W1

➤ Deezer: https://bit.ly/3Nnbmdg

Le 10 dni po nepozabnem Popstars vikendu v ljubljanski Cvetličarni in La Siesti v Markovci prihaja na radijske in TV-postaje ter splet prva skupna pesem glavnih junakov turnej Popstars. Alenka, Ana, Dennis, Mark, Sebastian, Steffanio in Tinkara so kot himno svojega žlahtnega jubileja in poklon poslušalcem, ki jih spremljajo in podpirajo že dvajset let, ustvarili mash-up po zgledu tistih z vrhov svetovnih glasbenih lestvic. V njem so nostalgične elemente, ki zbudijo mladostne spomine, spojili s sodobnimi glasbenimi trendi, se na novo vokalno prepletli ter posneli tudi nekaj novih elementov.


Snemanje singla Bepop x Game Over x Sebastian - 'Popstars United' se je aprila odvilo v studiu Zvoneta Tomca, ki je pred dvema desetletjema soustvaril tudi vse njihove največje uspešnice. Je bilo pa tokrat vseeno precej drugače. "Občutek je bil, kot bi bili skupaj v studiu pred nekaj tedni, ne pa da je vmes minilo več kot 15 let. Je bilo pa delo lažje, ker zdaj sami bolj vedo kaj hočejo in kako to doseči. Včasih sem bil jaz dirigent, zdaj je bilo to vse bolj sodelovanje kolegov, dobro se poznamo in delo je teklo hitreje kot včasih," je povedal Zvone.

 

"Razmišljali smo kako tudi zvočno obeležiti projekt Popstars United oz. 20-letnico skupnega ustvarjanja. Ker smo si celotno zgodbo zamislili kot 'dajmo se po več kot 15 letih končno enkrat spet zbrati skupaj na odru, pripraviti ultimativni throwback koncert leta, skupaj z oboževalci podoživeti spomine in ustvariti nove', se nam je zdelo najbolj na mestu, da tudi po glasbeni plati ne kompliciramo."


"Če pogledate na glasbene lestvice, na najvišjih mestih ne manjka pesmi, ki so  ne le navdahnjene s hiti iz naše mladosti, ampak so v številnih primerih preprosto sestavljene iz več že znanih skladb in zavite v celofan sodobne produkcije. In to je bila tudi rdeča nit mash-upa Popstars United," pravijo pevci. Iz svojih bogatih opusov bi sicer lahko izbrali tudi kakšno drugo skladbo, a čisto vse po hitrosti, strukturi in tehnični plati niso kompatibilne, 'Reci, da si za', 'Ubila si del mene' in 'Odpelji me' pa so take, da so se lahko ustvarjalci z njimi dobro poigrali in jih povezali v sinhrono celoto z glavo in repom.

O VIDEOSPOTU

Prav posebna zgodba znotraj zgodbe pa je video. Snemanje le-tega je bil namreč bis s čustvi in pozitivno energijo nabitega koncerta v Cvetličarni. Namesto klasične vrnitve na oder, so pevci publiki dvakrat zapored premierno odpeli novo skladbo in jo prosili, da da vse od sebe. "In presenečeni smo bili kako zelo so sodelovali, saj smo snemali ob pol treh zjutraj, ko je bilo za nekaterimi že pet ur žuranja. Res so pripravili odlično kuliso in verjamemo, da se to čuti tudi ob gledanju spota."


Glasbeni filmček podpisuje režiser Žiga Gjuro, ki s svojo ekipo Globus Videos medtem že končuje tudi montiranje 25-minutnega dokumentarca Popstars United. TV-premiera bo 19. junija, malo po 18h, kmalu pa vam zaupamo tudi na katerem televizijskem kanalu.

----------------------------------------------------------------------

OFFICIAL PAGE:

https://www.popstars.si/

BEPOP

http://www.bepop.si/

FB: https://www.facebook.com/bepop.si/

IG: https://www.instagram.com/bepop_ladies/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCBEps57XQMD-hkHNAwKrppA

GAME OVER

FB: https://www.facebook.com/dennismarksteffanio/

SEBASTIAN

https://www.plesnasolasebastian.com/

FB: https://www.facebook.com/SebastianPublic

IG: https://www.instagram.com/sebastianprivat/

IG: https://www.instagram.com/sebastian.dance.sing/

YT: https://www.youtube.com/user/TVSebastian

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij