Novice

Izjemna artistka Gaja Prestor predstavlja novo glasbeno zgodbo 'To je kar imam'

Objavljeno:

Vsestranska umetnica Gaja Prestor predstavlja avtorsko skladbo 'To je kar imam', ki jo je ustvarila skupaj z vedno bolj uveljavljenim mladim avtorjem Žanom Serčičem.

»Pesem je izpoved o neuslišani ljubezni. Čeprav greš izven svojih okvirjev in se v celoti predaš odnosu, je to lahko za nekoga še vedno premalo. Želim si, da bi se v moji pesmi našli vsi, ki so neuspeh pripisali sebi. Ni prav, da nase prevzemamo takšno odgovornost. Pomembno je, da se ne izgubimo v razočaranju, ostati moramo zvesti sebi v vedenju, da bo prišla oseba, ki nas bo cenila takšne, kakršni smo,« je o sporočilu pesmi povedala mlada glasbenica, ki spletna omrežja navdušuje tudi z nasveti o ličenju.

Ob izidu nove pesmi je Gaja povedala, da do sedaj še ni ustvarila skladbe, ki bi predstavljala negativne občutke, ki jih je doživljala ne le enkrat, zato je zelo vesela, da sta se s Serčičem ujela tako v miselnem procesu kot v ustvarjalnem. »Ko sem prvič slišala dokončano pesem, nisem mogla ustaviti solz,« je povedala nadarjena umetnica.

Pesem ima tudi bogato video zgodbo, ki je hkrati tudi Gajin prvi uradni glasbeni videospot. Vsi kadri so bili posneti v Rimskih termah.

O novem sodelovanju je Žan Serčič povedal: »Sodelovanje z Gajo je bilo nekaj posebnega. Hitro sva našla skupni jezik tako pri ustvarjanju skladbe kot tudi ustvarjanju videospota, kjer je tudi pri scenariju pomagala sama, video pa sem režiral skupaj z ekipo Ideje 21. Lahko rečem, da je Gaja ena perspektivnejših mladih slovenskih umetnic in kar je zelo redko, je tudi avtorica. Prepričan sem, da ko bodo poslušalci začutili njeno pesem, bo osvojila njihova srca

 

--------

Gaja je glasbeno pot začela še pred vstopom v osnovno šolo, že v prvem razredu je pričela z učenjem na violo, le dve leti kasneje se je vpisala na solo petje. Poleg viole, na katero še danes igra, se je sama naučila igrati na kitaro in ukulele. Od dvanajstega leta dalje pa je že stala na številnih odrih v sklopu različnih glasbenih projektov. Kot 14-letno dekle je z avtorsko skladbo 'Take a Chance' osvojila 2. mesto na festivalu FENS v Kopru.

Zadnji dve leti se Gaja uspešno uveljavlja tudi kot umetnica ličenja, v letošnjem letu pa je sodelovanje z Žanom Serčičem odprlo pot motivaciji za nove glasbene avtorske projekte.

Gaja Prestor na družabnih omrežjih:

Instagram (28.3000 sledilcev)

Facebook (4.000 sledilcev)

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij