Novice

Isaac Palma presenetil z novo čutno skladbo 'OBLJUBI'

Objavljeno:

V svojem prepoznavnem slogu s katerim je osvojil občinstvo priljubljen glasbenik v vpredprazničnem in romantičnemu decembru že navdušuje z novo skladbo'OBLJUBI'.

Novo pesem o obljubi večne ljubezni spremlja tudi video, ki prikazuje najlepše čustvo skozi štiri letne čase!

Pod novo Isaacovo skladbo se podpisuje ekipa, ki ustvarja glasbene uspešnice tako doma kot v tujini. 

Raay, Rok Lunaček in ekipa Raay Music, pa so poskrbeli tudi sladko presenečenje! Besedilu v slovenskem jeziku so ob koncu dodali piko na i z refrenom v čutnem španskem jeziku, ki ob Isaacovem vokalu pogreje srce poslušalca.

Največja in najbolj pomembna uspešnica letošnjega leta mladega Isaaca Palme pa je vsekakor to, da je postal očka deklici Isabelle, saj sta z njegovo Patricijo tik pred poletjem postala starša.

Čustven videospot je po Isaacovih napotkih nastal v sodelovanju z produkcijsko ekipo Neo Visuals. Ideja je namreč povsem Isaacova, saj prikazuje zgodbo o paru, ki se jima zgodi največji čudež ljubezni - rojstvo otroka. Video se zaključi z najlepšo melodijo Isaacovega srca -  s smehom njegove Isabelle. Tako je priljubljen glasbenik s svojimi poslušalci delil nekaj utrinkov svoje sreče, ki ga spremlja vsak dan.

Isaac Palma je dobro zaznamoval prvo polovico glasbenega leta pri nas. Izjemen uspeh je doživela skladba 'PO TEBI MI DIŠI LJUBEZEN', ki je jo posnel skupaj z Manco Špik.

Opažen pa je bil tudi duet 'Ola Ola', ki je nastal v sodelovanju z Niko Zorjan in je najbolj predvajana skladba letos. Odmevno pa je bilo sodelovanje s priljubljeno hrvaško skupino Vigor v uspešnici 'Šatori'.

Isaac Palma na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij