Novice

Ella Roš z novo skladbo 'Vrnem se'

Objavljeno:

Ella Roš predstavlja novo pesem 'Vrnem se', v kateri nas popelje skozi vsem dobro znano ljubezensko dilemo prave izbire. Izdelek je tokrat v še bolj modernih, pop ritmih, kot smo jih od mlade kantavtorice vajeni. 

Ella Roš je kantavtorica, ki že od malih nog piše svoje pesmi. Čeprav ni nikoli obiskovala glasbene šole, je vedno ustvarjala melodije in pisala besedila, navdih pa iskala skozi dogodke v svojem življenju. Po uspešnicah, kot so 'Kiara' in 'Pogrešam te', nas je mlada glasbenica tokrat razveselila z novo avtorsko pesmijo 'Vrnem Se'.

Gre za avtobiografsko delo, v katero vključuje nekaj metafor, ki pa si jih poslušalci lahko aktualizirajo po svoje. »Tako kot vsi, sem tudi sama bila nekoč postavljena pred dejstvo sprejeti pravo odločitev v ljubezni« nam je zaupala Ella in dodala: »Včasih zna prevladati strah, zaradi katerega mogoče sprejmemo drugačne odločitve, kot bi jih sicer. Pesem tako govori o odločitvah, ki smo jih sprejeli v preteklosti, a niso bile nikoli razčiščene

'Vrnem se' je tokrat nastala popolnoma drugače, kot preostale Elline pesmi. Namesto, da bi pesem do vsaj prve verzije aranžmaja napisala sama, jo je tokrat prvi kontaktiral njen prijatelj in producent Nino Ošlak ter ji ponudil svoj aranžma, ki je po njegovih besedah bil zanjo idealen.

»Ob prvem poslušanju že praktično dokončane glasbene podlage sem takoj vedela, da mi je aranžma pisan na kožo in da je to moja naslednja pesem. Še isti dan sem se zaklenila v studio, spisala nekaj prvih verzov in melodijo vokala ter tako v nekaj dneh že imela celoten izdelek« nam je zaupala Ella.

Videospot, ki ga je režiral Luka Blatnik, so snemal kar tri dni in to na treh različnih lokacijah: Ljubljana, Koper in Črni kal. V njem tudi tokrat ni šlo brez Ellinega prepoznavnega kosa oblačil – brezprstnih rokavic, najtežji del pa bi naj bil snemanje nočnih kadrov v avtu, saj je tega tekom snemanja dejansko vozila.

 »Poskušali smo posneti preprost, urban videospot, ki sovpada s sporočilom pesmi, in sicer tako kot v pesmi, tudi v videospotu ne prikažem konca zgodbe ali se vračam ali odhajam« je za konec še povedala Ella.

Ella Roš na družbenih omrežjih:

FB: https://www.facebook.com/EllaRosMusic/​​​

IG: https://www.instagram.com/ellarosmusic/​

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij