Novice

Ella Roš v novo leto vstopa z novim singlom 'Trnov cvet'

Objavljeno:

V pesmi 'Trnov cvet' Ella Roš govori o pojmu prave ljubezni, kjer sta odkritost in zaupanje pogoj za dober odnos.

Sporočilo pesmi ni le sprejemanje človeka takšnega kot je, vendar tudi, da bi se morali biti, ko govorimo o tisti pravi ljubezni, v dobrobit medsebojne rasti, pripravljeni spremeniti in prilagajati tudi sami.

Pesem ob začetku leta zagotovo nakazuje uspešno preteklo leto.

"Priznati moram, da je bilo leto 2019 delovno in hkrati noro leto, kjer sem izdala tri avtorske skladbe in se z zadnjim singlom 'Leti' podala na poletno "turnejo" po Sloveniji. Vesela sem, da sem lahko v tem letu sodelovala s tako dobrimi producenti kot sta Alex Volasko in Nino Ošlak, s katerimi mi je tako bila dana možnost pridobivanja dodatnega znanja in kilometrine v glasbenih vodah. Prav tako me je čakal pester zaključek leta, kjer sem predpremierno predstavljala svoj najnovejši singel 'Trnov cvet'. V leto 2020 vstopam z novo pesmijo, ki naznanja mogoče drugačen vidik Elle Roš in v stilu katerega želim popisati letošnje leto. Predvsem v pisanju in ustvarjanju glasbe uživam in se spogledujem s čimvečjim širjenjem znanja na področju produkcije glasbe.  Za leto 2020 že pripravljam nekaj novih izdelkov, ki upam, da jih bom lahko kaj kmalu podelila s poslušalci," 

je ob izidu novega singla povedala Ella Roš in o novem glasbenem sodelovanju povedala: 

"Ko se je pojavila priložnost sodelovanja z Ninom sem vedela, da je  enostavno ne morem izpustiti iz rok. V leto 2020 vstopam s produkcijsko malo bolj modernimi ritmi in ko sva z Ninom skupaj ustvarjala 'Trnov Cvet' sem čutila, da je v tej pesmi res moj pravi jaz. Težko je biti avtor besedila, glasbe, sodelovati pri postaviti aranžmaja in hkrati biti še izvajalec pesmi - objektiven pristop je v teh primerih res nemogoč in takrat je prav, da prisluhneš smernicam še nekoga drugega. Nino je takoj vedel kaj je potrebno izboljšati in na kaj moram kot izvajalka paziti pri svojih pesmih, res zna iz mene izvleči tisto najboljše in ko te nekdo tako na hitro "prebere" je delo s takšno osebo res enostavno."

  1. Rezime glasbenega ustvarjanja Ell Roš:

Ella Roš je glasbeno pot začela z izdajo prve avtorske pesmi 'Vse kar je bilo' oktobra 2018, decembra istega leta je v Festivalni dvorani nastopila skupaj Rok N' Bandom.

Le mesec dni kasneje, januarja 2019 je sledila izdaja drugega avtorskega singla 'Pogrešam te'.

Že v aprilu je izdala tretjo avtorsko pesem 'Moj Svet', ki jo je premierno predstavila na Špargljadi na Škofijah.

Ko je julija 2019 izdala četrto avtorsko pesem 'Leti', se je odpravila na poletno turnejo po Sloveniji poimenovano "Leti Summer - Tour".

Turnejo je začela z nastopom na Vranskem Summer Night, nadaljevala z nastopom ob Fontani piv v Žalcu, Kitariadi v Sevnici, Žurom pod Žvajgo v Prebolu, dogodku "Grem domov v Novo mesto", Golažjadi na primorskem, dogodku Piknik v Parku v Gornji Radgoni, Glasbenem maratonu Radia Rogle, Bigifestu v Trbovljah, v Mostecu.

Konec leta je orisala z nastopom na dobrodelnem koncertu ob 5. obletnici delovanja skupine Eccentrics, kjer so zbirali sredstva za otroke obolele za rakom. Prav tako je svojo novo pesem 'Trnov Cvet', ki jo je ustvarila v sodelovanju s producentom Ninom Ošlakom, v decembru predpremireno predstavila na številnih dogodkih: 20. Festival Stična, Božično druženje z Vinogradniki v Šmartem ob Paki, Božičnem rajanju v Pivki, Božičnem mestu v Zagorju ob Savi  in na Glasbenem večeru: Oder je Vaš na Jesenicah.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij