Novice

Denis Trap predstavlja zmagovalno in prvo avtorsko skladbo 'Noč in dan'

Objavljeno:

Denis Trap je mlad glasbenik, ki je z nastopom navdušil na tekmovanju Zlata nota 2019 in domov odnesel zmago.

Na Slovensko noto 2019 se je prijavil predvsem zaradi ljubezni do slovenske glasbe, za njegovo osvojeno prvo mesto pa mu je Mladinski center Hrastnik poklonil prvo pesem z naslovom 'Noč in dan', ki mu jo je napisal priljubljen glasbenik in avtor številnih uspešnic, Alex Volasko.

Denis Trap je sedemnajstletni nasmejan glasbenik, ki kot zase pravi, ga glasba spremlja že vse življenje. Poleg petja igra tudi na orgle in se preizkuša v različnih vlogah kot voditelj in kot igralec v muzikalih.

''Pesem 'Noč in dan' je bila posneta v studiu Alexa Volaska. Zaradi njegove vsestranskosti, sem se ustvarjanja svoje prve skladbe prav z njim res veselil. Pesem mi veliko pomeni, saj je tako rekoč kot moj prvi ''otrok'', ki me bo spremljal celo življenje. Občutki ob misli na moj prvi single so sreča, veselje, ljubezen, radost, ponos ... težko opišem vse občutke,'' je o skladbi povedal Denis.

Videospot je bil posnet v okolici Šoštanja, ter na čudoviti lokaciji na Pustnem gradu, s katerega se lahko vidi čudovit razgled na Šaleško dolino, del videospota pa je bil posnet tudi na vlaku. O svojem prvem ustvarjanju video zgodbe je mladi glasbenik povedal: ''Snemanje videa je bilo zelo razburljivo, zabavno in nasmejano. Malo smo tudi natrenirali svoje mišice, ker sva z igralko Elmo veliko pretekla, saj smo kadre ko tečeva morali posneti najmanj tisočkrat.

Idejo za video sem dal kar sam, nato pa jo je režiser Jernej Župevc nadgradil in spravil v pogon.''

Denis Trap na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij