Novice

DEJAN DOGAJA predstavil svojo MANEKENKO...

Objavljeno:

Dejan Dogaja predstavlja svojo novo skladbo MANEKENKA, s katero slavi prvo leto samostojne glasbene kariere. Temu prilaga tudi videospot, v katerem mu družbo delajo dekleta projekta MISS SLOVENIJE.

Minilo je že skoraj leto dni, od kar se je Poskočni Dejan Krajnc podal na samostojno glasbeno pot in prevzel ime DEJAN DOGAJA. Od takrat nam je postregel z že več skladbami, med katerimi sta vsekakor izstopali NENORMALNO LEPO, ki danes šteje že skoraj milijon ogledov in narodno zabavna SEM TI DANES ŽE POVEDAL, DA TE RAD IMAM, ki jo je v zimskem času posnel skupaj s starši.

Tokrat v svet pošilja svojo najljubšo MANEKENKO, v katero je verjel od trenutka, ko jo je prvič slišal »Ritmi so čisto v mojem stilu, hkrati pa gre hitro v uho. MANEKENKA združuje tisto, kar me v življenju najbolj osrečuje - dobra glasba in lepa dekleta, (smeh)"

Tudi tokrat je skladbo ustvarila Dejanova že uveljavljena ekipa, ki je spisala tudi NENORMALNO LEPO. Maj Vlašič se tako podpisuje pod melodijo, Rok Lunaček pod besedilo, Krešimir Tomec pa je poskrbel za produkcijo. Vse skupaj je potekalo pod budnim očesom Matjaža Vlašiča.

Videospot, ki je bil posnet v THERMANI LAŠKO je tokrat zaupal ekipi 24K PRODUKCIJE v sodelovanju z AGENCIJO PJagodic, v njem pa so se mu pridružila tudi dekleta iz projekta MISS SLOVENIJE.

»Pri projektu Miss Slovenije delujemo pod sloganom “Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo,” zato smo v tej zgodbi z veseljem podprli Dejana in s tem slovensko glasbo. Pesem Manekenka poudarja ženske, govori o naši edinstvenosti in lepoti, ki naj izhaja iz notranjosti, kar pa pri projektu tudi radi poudarimo« razloži aktualna MISS SLOVENIJE Maja Čolić.

»Ker sem želel, da v videospotu res DOGAJA, boste v njem lahko videli tudi bruhalce ognja, pravega dalmatinca in salte postavnega akrobata," še doda Dejan in prizna, da se je ob tako lepih dekletih vseeno težko zbral in osredotočil na snemanje.


Vabljeni k ogledu!

Dejan na odrih ne stoji sam, ampak mu družbo dela DEJAN DOGAJA BAND, s katerim piše novo žurersko zgodbo. "Ob sebi imam odličen band in ljudi, s katerimi dobro sodelujemo in jim popolnoma zaupam - to si štejem v čast. Sprva ni bilo lahko, a ko pogledam, kaj vse smo v tako kratkem času ustvarili, lahko s ponosom rečem, da je bila odločitev stopiti na samostojno pot prava. Vesel sem, da lahko danes predstavim nov singel, za katerega vem, da bo tisti, ki ga bomo do zgodnjih jutranjih ur peli na naših žurih," pove Dejan in za konec doda: "Poleti se vidimo po vsej Sloveniji! DOGAJA BAND namreč ne počiva, pridno že ustvarjamo novo glasbo in obljubljamo vam, da je to šele začetek!"

----------------------------------------------------------------------------

DEJAN DOGAJA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/dejan.krajnc

IG: https://www.instagram.com/dejan_krajnc/

TikTok: https://www.tiktok.com/@dejankrajnc

YT: https://www.youtube.com/channel/UC0u8Ew-G37BmlXDmtGe2cgg

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij