Novice

David predstavlja novo pesem 'Igre'

Objavljeno:

David Domjanič po krajšem glasbenem premoru, ki je nastal zaradi dokončanja magistrske naloge na športni faktulteti, predstavlja pesem 'Igre'.

Slovenski hip-hop artist je tudi tokrat pripravil pesem v kateri bodri mlade in mlade po srcu, da igre na elektronskih napravah zamenjajo z družabnimi igrami iz kartona.

Obstaja veliko različnih načinov kako kakovostno preživljati prosti čas z najbližjimi. En boljših je med drugimi seveda tudi ob igranju družabnih iger.

Pesem 'Igre' spodbuja tovrstno zabavo, saj ob igranju razvijamo socialne veščine, se sprostimo, urimo spomin, zmanjšujemo nivo stresa ... In ker jih je na trgu toliko, prav vsak lahko najde takšno, ki mu je všeč."

'Igre' je nastala v sodelovanju z Alexom Volaskom, ki se skupaj z Davidom podpisuje kot soavtor glasbe.

'Igre' so popolnoma nova glasbena zgodba mladega Davida, ki je v lanskem letu predstavil že tretji EP album 'Dej se premakn', v kolikor pa obiskujete nogometne tekme ljubljanskega kluba, vas je pozdravila himna 'Olimpija Ole', ki jo je David napisal v 2016, le nekaj mesecev po nastopu na EMI s skladbo 'Spet živ'.

David na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij