Novice

Dare Acoustic napovedal izid novega albuma

Objavljeno:

Novomeški kantavtor, ki ga mnogi poznajo po skladbi 'Moj cukr', bo po šestih letih predstavil nov studijski album.

»V tem času ni bilo premora, izdajal sem singel za singlom, videospote, koncertiral in ustvarjal novo glasbo,« je pred uradnim izidom albuma povedal Dare.

Album obeležuje šestletno ustvarjanje na katerega se je uvrstilo 16 skladb, med njimi tudi nekaj že prestavljenih singlov.

Z zadnjim singlom 'Čustva', ki je izšel januarja se skriva sporočilo, da se 'na koncu vse dobro izide'. Bil je tudi prvi duet, pri katerem mu je na pomoč priskočila prijateljica, pesnica in kantavtorica Sandra Erpe. Za animiran videospot pa je poskrbela ilustratorka Sofiya Kruglikova.

Dare zaključuje: »V življenju je pomembno, da stvari speljete do konca. Ni pa vedno pravi čas za vse. Pustite, da se življenje razvije samo od sebe, ne pozabite pa na dejstvo, da ga morate redno brcati v rit – drugače lahko obstanete na istem mestu«.

Daretove novosti spremljajte na njegovi spletni strani.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij