Novice

DADI DAZ se vrača domov

Objavljeno:

Po velikih uspehih, ki jih je s svojimi hiti nizal v 90ih letih, se na valentinovo s skladbo VRAČAM SE DOMOV na radijske postaja vrača legenda pop glasbe DADI DAZ!

Vračam se domov na digitalnih platformah: https://bfan.link/vracam-se-domov

Kdo se ne spomni hitov, kot so Podoben sem zmaju, Srečen, Oprosti mi dekle in Mamin sin? Skladbe, s katerimi je Dadi Daz osvojil radijske postaje in postal en izmed najbolj priljubljenih pop izvajalcev tistega časa. S svojo odštekano pojavo in raskavim glasom je že takrat znal pritegniti veliko pozornosti, nič kaj čudno tako tudi ni, da so ga k sodelovanju klicali tudi tuji izvajalci.

Po večletni pavzi se Dazi Daz vrača s povsem novo pop skladbo VRAČAM SE DOMOV, delo priznanega tekstopisca in glasbenika Roka Lunačka.

»Že dolgo sem si želel ponovno kaj izdati, a enostavno nisem imel prave skladbe, nesmiselno pa se mi je zdelo predstaviti z nečim, česar nisem čutil in posledično za tem tudi nisem stal. Mislim, da podobno razmišljajo vsi, ki se po daljših pavzah vračajo nazaj« nam je zaupal Dadi Daz in dodal, da se je vse spremenilo, ko je prvič slišal novo pesem.

»Prejel sem klic prijateljev, s katerimi sem nekoč že uspešno sodeloval. Povedali so mi, da imajo pesem, ki je po njihovo zame kot naročena in ker sem vedel, da me dobro poznajo, sem jim tudi zaupal. Dobili smo se in ko sem jo prvič slišal, je bilo to to. Imeli so prav. Začutil sem jo in vedel, da lahko preko nje ljudem dam veliko. Ne morem namreč peti o nečem, česar nisem nikoli izkusil. V tej skladbi mislim da se bodo našli vsi.«

Med tem ko je besedilo in glasbo za novo pesem spisal Rok Lunaček, je aranžma in produkcijo prevzel Krešimir Tomec. Videospot za pesem si bomo naknadno lahko ogledali prihodnji teden.

Čeprav skladbo premierno predstavlja na valentinovo, nas želi Dadi Daz z njo spodbuditi, da ljubezen izražamo tekom celotnega leta:

»Naj ne bo za ljubezen rezerviran le en dan. Imejmo se radi vsak dan in dajmo si to tudi pokazati!«

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij