Novice

BQL predstavljata nove poletne, latino ritme 'KO BO TO ZA NAMA'

Objavljeno:

Poletje diši, lahkotni in plesni ritmi so tu, ... zato ni trajalo dolgo da ponovimo več kot uspešno sodelovanje z najbolj priljubljenim duom v Sloveniji in založbo Nika Records, z novo poletno uspešnico  letošnjega poletja 'KO BO TO ZA NAMA'

Rok in Anej, znana kot BQL, sta v okviru akcije ČAS DA ZABLESTIŠ letošnje leto po vsej Sloveniji iskala spremljevalne pevce, ki so se jima pridružili v poletnem videospotu za novi hit 'KO BO TO ZA NAMA'.

Spomladi sta priljubljena brata navdušila z uspešnico 'NA FRIŠNO', ki se po ogledih že bliža magični številki milijon na Youtubeu, zdaj pa tik ob začetku poletja stavita na nov radijski singel'KO BO TO ZA NAMA'.

Zgodba o poletni romanci, združeni s poletnimi reggaeton ritmi, je svež pristop dua BQL. V novi glasbeni zgodbi sta združila moči s številnimi talenti, ki sta jih Rok in Anej iskala po Sloveniji v sklopu akcije Čas da zablestiš 2020.

Videospot je bil posnet v Čokoladni vasi na Limbuškem nabrežju na Štajerskem, več kot 25 članska ekipa na snemanju videa pa je v ritmih 'KO BO TO ZA NAMA' uspešno ustvarila nepozabno poletno vzdušje po katerem vsi hrepenimo; druženje s prijatelji, zabava ob bazenu, poletna romanca, predvsem pa preplesane kratke noči.  

Korošca pa sta se za videospot tokrat prvič odrezala tudi kot plesalca. V plesnih parih sta zaplesala v latino ritmih ob Plesni šoli Leaders Unified, s katerimi sta se na snemanje pripravljala več kot mesec dni. Priprave na ples so jima, kot pravita sama, vzele več časa, kot snemanje pesmi. »Brez muje se še čevelj ne obuje,« je plesno izkušnjo pokomentiral Anej, ki je skupaj z Raayem tudi napisal skladbo, ki jo danes pošiljata tudi na radijske postaje.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij