Novice

Boštjan Konečnik z novo žur polko 'LAGALA SI'

Objavljeno:

Boštjan Konečnik predstavlja svoj najnovejši žurerski izdelek, pesem 'LAGALA SI', za katero je na Pagu posnel tudi spremljajoči videospot.

Prenos/Poslušanje 'Lagala si': https://bfan.link/lagala-si

Boštjan Konečnik, ki ga vsi še kako dobro poznamo po uspešnicah, kot so 'Frajtonarca je prava stvar', 'Treba ga je srat' in 'Gostilna je moj dom', je na slovenski glasbeni sceni že skoraj 30 let. Dvakratni svetovni prvak v igranju diatonične harmonike je vsekakor pustil svoj pečat na slovenski glasbeni sceni, prav tako pa bil en prvih, ki je mladino s harmoniko zabaval tudi v diskotekah.

Med tem ko je s koncem preteklega leta izdal tematsko aktualno polko 'KORONA, POJDI STRAN', se s tokratno dotika ljubezenskih težav – varanja. Pri novi skladbi 'LAGALA SI' je Boštjan besedilo in glasbo napisal kar sam, pri samem aranžmaju pa je svoj pečat pustil tudi Aleš Zibelnik.

Z BEEGLOM OBTIČAL SREDI NIČESAR

Videospot je tokrat delo prav prav tako priznanega slovenskega glasbenika Janija Pavca, frontamana popularne turbo folk skupine Atomik Harmonik. V njem nas v rdečem Beeglu popeljeta po čudovitem Pagu in Postojni, družbo pa mu delajo tudi 4 simpatične plesalke Plesnega mesta.   

A kot smo izvedeli, ni šlo vse po planu.

»Pri snemanju spota se je izprazni akumulator in preden so nama lahko pripeljali novega, je minilo kar nekaj ur. Ves ta čas sva bila z Janijem tako rekoč 'ujeta' na skalah, sredi ničesar, na čistem soncu,« je neljubi dogodek vseeno z nasmeškom komentiral Boštjan.

BOŠTJAN KONEČNIK ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/bostjan.konecnik.official

IG: https://www.instagram.com/bostjan.konecnik/

Web: http://bostjankonecnik.com/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij