Novice

BOOOM! z novo skladbo BRIGA ME

Objavljeno:

BOOOM! predstavlja skladbo BRIGA ME, s katero markira novo glasbeno pot skupine. Pesmi fantje prilagajo tudi videospot, ki smo si ga lahko premierno ogledali že včeraj.

Booom! po skoraj enoletni pavzi pošilja na radijske postaje svež glasbeni izdelek, pri katerem so moči združili z Žanom Serčičem. BRIGA ME, kot pravijo Luka, Patrik in Matevž, zanje predstavlja preobrat, tako v smislu pesmi kot same skupine, saj z njo dvigajo lasten nivo kvalitete.

»Sporočilo pesmi se nanaša na preobrat, ki ga oseba doživi, ko končno preboli boleč razhod. Pride tisti dan, ko čustva končno izginejo in nas … no, enostavno ne briga več. Kot večina, smo tudi mi seveda že kdaj imeli zlomljeno srce in zakaj ne bi v skladbah govorili tudi o tem« nam razložijo in dodajo, da je na drugi strani skladba pokazatelj tega, kaj lahko od BOOOM-a! v nadaljevanju tudi pričakujemo.

Med tem ko so besedilo napisali sami, se jim je pri ustvarjanju glasbe pridružil Žan Serčič »Navdušeni smo, kaj je naredil iz naše ideje, predvsem pa veseli, da je ohranil dušo pesmi, ki je bila prisotna od samega začetka. Z Žanom smo se tudi sicer super ujeli in bomo zagotovo še sodelovali, tako da bodite na preži!«.

Skladbi prav tako prilagajo zabaven videospot, delo režiserja Jana Filipa Jordana Frangeša, ki pa so ga fantje z ekipo tokrat snemali kar dva dni. V njem lahko Booom-ovce vidimo v zanje značilnem modnem stilu, ki smo ga spoznali že na tekmovanju Slovenija ima talent, postregli pa nam bodo tudi z nešteto zabavnimi pripetljaji.

»Nismo želeli generične zgodbe velikega žura, ampak raje predstaviti naše resnično prijateljstvo, v katerem drug drugemu vedno stojimo ob strani. Celotna ideja nam je dovoljevala, da se lahko ves čas zafrkavamo, kar je seveda ustvarilo veliko pozitivne energije in pomagalo, da smo zdržali vse do konca. Snemanje je bilo namreč nakljub zabavi vseeno fizično naporno, sploh snemanje kadrov v telovadnici, kjer smo se kar precej natelovadili (smeh).«

Kaj vse so v videospotu ušpičili? Vabljeni k ogledu!

BOOOM!

Luka Cvetičanin

Patrik Mrak

Matevž Derenda

 

BOOOM! ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/booom.boyband

IG: https://www.instagram.com/booom.official/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij