Novice

BEPOP predstavljajo novo skladbo DLAN V DLAN

Objavljeno:

Bepop-ovke vse od svoje vrnitve na glasbeno sceno pridno polnijo radijske valove z novimi skladbami. Od DAJ SE NASMEJ in VERJAMEM V DOBRE LJUDI, do ŽENSKE z Rebeko Dremelj in zadnje BREZ KRIL, s katero so proslavile 20 letnico Popstarsov. Danes predstavljajo svežo glasbeno poslastico DLAN V DLAN, s katero pa tokrat slavijo prijateljstvo.

 

PRISLUHNITE PESMI 'DLAN V DLAN':

https://bfan.link/dlan-v-dlan

Alenka, Ana in Tinkara imajo v rokavu že nov adut. Po dobrih treh letih, odkar so se vrnile na slovensko glasbeno sceno, predstavljajo novo pesem Dlan v dlan, ki so jo ustvarile s prekaljenima glasbenima mačkoma Marjetko Vovk in Raayjem. Vseeno ne gre za njihovo prvo sodelovanje, saj so se z Raayjem kot skupina povezali že davnega leta 2004, ko so izdali božični album in album Bepop.

Tokrat so morala dekleta k projektu pristopiti nekoliko drugače in tako skladbo prvič v njihovi karieri, na pobudo Raaya, snemati ločeno.

»Ko smo skupaj, je naša energija res posebna in to želimo ujeti tudi v mikrofon, da jo začutijo tudi poslušalci. A ker Raay dobro ve, da ko enkrat začnemo s smehom in šalami, lahko hitro postane žurka, je prosil, da tokrat snema vsaka posebej,« v smehu razlagajo Bepopovke in priznavajo, da je morda tokrat imel prav. »Vsekakor je bilo snemanje posledično veliko krajše. Raay zna iz nas potegniti tisto pravo energijo, kar se sliši tudi v pesmi. Lažje je, ko osebi na drugi strani zaupaš in veš, da bo na koncu poskrbel, da bo vse zvenelo odlično

'Dlan v dlan' bi lahko opisali kot pesem prijateljstva. Preko nje tudi Alenka, Ana in Tinkara predstavljajo njihovo medsebojno povezanost, ki se je tekom let le ojačala.

»Skupaj smo šle skozi vse tiste divje, a čudovite čase Bepopa, skupaj odraščale, se podpirale, spodbujale, se skupaj jokale in smejale … postale smo družina. Čeprav živimo vsaka na svojem koncu Slovenije, nas to nikoli ni oviralo pri druženju. Vsi potrebujemo okoli sebe takšne ljudi in upamo, da bo ta skladba postala tudi skladba vseh prijateljev« še zaključijo.

VIDEOSPOT IN PRAZNOVANJE ALENKINEGA 40 ROJSTNEGA DNE

Videospot so dekleta tokrat snemala z mlado ekipo Neo Visuals, ki jih je navdušila s svojo zavzetostjo, odzivnostjo in hitrostjo.

»Pogosto zasledimo, kako danes mladi niso zainteresirani in jih moraš motivirati, opominjati in priganjati na vse možne načine. Pravo nasprotje tega je Jaka Bizjak, ki je 'kriv' za slikovno upodobitev pesmi Dlan v dlan. Zelo dobro smo se ujeli, ker imamo tudi me podobne vrednote. Že to, da nismo uspeli iti na kosilo, pove veliko. Iskali smo namreč popolno lokacijo, lovili ustrezno svetlobo in pravo pozicijo za sončni zahod. Po dolgemu dnevu pa smo si v starem mestnem jedru Pirana le privoščili zasluženo večerjo

Videospot prikazuje praznovanje Alenkinega 40. rojstnega dne (ki ga tudi zares praznuje julija) in 21 let trdnega prijateljstva. Del kadrov so posnele v idilični obmorski hišici in na Debelem rtiču, za konec pa ob sončnem zahodu zaplesale tudi med oljčnim nasadom posestva Santomas.

Kot pa smo izvedeli, so med snemanjem imele tudi kar nekaj nenačrtovanih obiskovalcev:

»Velikokrat se zgodi, da mimoidoči seveda pogledajo, ko se nekaj snema. Kdo ne bi. Z njimi smo se tudi slikale in na kratko pokramljale, a kar nam je bilo v največje veselje, je bil trenutek, ko so ti z nami tudi zapeli, malčki pa zaplesali. Dober občutek je, ko vidiš, da je tudi drugim nova skladba všeč,« še priznavajo.

Bepop dame vam pošiljajo čudovito poletno razglednico. Dovolite jim, da vas popeljejo po ozkih uličicah Pirana, na katerih boste ob nalezljivi melodiji obujali spomine na nepozabne trenutke ter trdne vezi, ki ste jih stkali s prijatelji in najbližjimi.

-----------------------------------------------------------------------

BEPOP ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/bepop.si/

IG: https://www.instagram.com/bepop_ladies/

WEB: http://www.bepop.si/

TikTok: Tiktok.com/bepop_ladies

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBEps57XQMD-hkHNAwKrppA

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij