Novice

Amadea Begovič predstavlja romantično skladbo 'Naj traja za vedno'

Objavljeno:

Mlada pevka Amadea Begovič je v petek predstavila novo romantično skladbo 'Naj traja za vedno', ki jo je posnela v sodelovanju z ustvarjalcem najlepših romantičnih skladb pri nas, Alexom Volaskom.

'Naj traja za vedno' je izpovedna skladba o hrepenenju o večni ljubezni, ki se zdi resnična le na papirju.

Kljub vsemu slabemu, kar lahko oseba doživi, Amadea verjame, da v življenju vsakdo najde svojo pravo ljubezen in tista traja za vedno, čeprav je nanjo včasih treba čakati malo dlje.

20-letna Amadea Begović prihaja iz Celja. Pred leti se je učila peti pri Ireni Vrčkovnik, sedaj pa se izpopolnjuje pri Nataši Nahtigal. Bila je članica šolskega pevskega zbora, festivalski nastopi ji tudi niso neznanka.  Udeležila se je že nekaj domačih festivalov, kot so Brinjevka in Blejski zlati mikrofonček, kjer je dosegla prvo mesto. Pred leti se je Amadea udeležila mednarodnega tekmovanja v Bolgariji in dosegla Grand prix v svoji kategoriji. 8 let je igrala violino v glasbeni šoli Celje. V letu 2016 je zmagala na mednarodnem pevskem festivalu v Brežicah, s tem pa za nagrado dobila snemanje prve avtorske skladbe.

V letu 2017 je z njo nastopila na festivalu Poprock na RTV SLO in s skladbo 'Le srce' osvojila 2. mesto po številu telefonskih glasov, v letu 2018 je predstavila pesem 'Svet v barvah', že leta 2019 pa se kot najmlajša nastopajoča prebila na Popevko 2019 s skladbo 'Res čudovito je'. V prihodnjem letu želi začeti s študijem glasbene pedagogike na Akademiji za Glasbo.

Uživajte v čudovitem vokalu mlade glasbenice!

Streaming skladbe: https://backl.ink/142762422

Amadea ONLINE:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij