Novice

Alicia Keys ob izidu nove skladbe 'Good Job' napovedala sedmi studijski album »Alicia«

Objavljeno:

Priljubljena ameriška glasbenica Alicia Keys vsem, ki se pogumno borijo proti korona virusu posvetila novo pesem 'Good Job', ki pa bo tudi del kampanje 'Heroes' televizijske postaje CNN.

Pesem je glasbenica ustvarila že v lanskem letu skupaj s soprogom, producentom Swizz Beatzom, ki bo objavljena na prihajajočem albumu »Alicia«.

Alicia je pesem prvotno posvetila vsem bližnjim, ki so ji ves čas stali ob strani, a je sporočila, da sporočilo skladbe sovpada s trenutnim stanjem v svetu.

»Kjerkoli ste, ali v prvih bojnih vrstah v bolnicah ali poučujete otroke od doma, skrbite za naš pošto, razvažate hrano ali se soočate z drugimi osebnimi izzivi zaradi COVID-19, sočustvujem z vami. Vidimo vas, radi vas imamo in cenimo,« je sporočila pevka.

CNN-ova kampanja 'Heroes' slavi vse, ki so postali heroji v času korone. Svoje gledalce so pozvali, da delijo fotografije in videoposnetke posameznikov iz njihove skupnosti, ki skrbijo za druge ('GOOD JOB') in tako skrbijo za boljši, bolj varen svet in bolj zdravo okolje. Zbrane video in audio materiale bo CNN vsak teden predstavil v svojih programih in na družbenih omrežjih.

»Aliciina pesem odlično poudari vse s čemer se soočamo v času pandemije – vse posameznike, ki so priskočili na pomoč in so sprejeli dolžnost ko jih je svet najbolj potreboval,« je povedal Jeff Zucker, direktor WarnerMedia News & Sports in še dodal, da so izjemno počaščeni da skupaj z glasbenico delijo njeno sporočilo in skupaj odkrivajo heroje.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij