Novice

Aleks Pavlin - Daj mi sebe

Objavljeno:

Aleks Pavlin je petnajstletni glasbenik, ki je nase opozoril na festivalu Fens v Kopru, kjer je dosegel 1. mesto v svoji kategoriji.

Mlad primorski glasbenik iz vasi Morsko, v bližini Kanala ob Soči, je tudi odličen kitarist, pesem 'Daj mi sebe' pa je njegov debitantski singel, ki je njegovim letom primerno obarvan z lahkotno ljubezensko konotacijo. 

Pesem 'Daj mi sebe' je nastala izpod rok uspešnih glasbenikov, ki že dolga leta sodelujejo, tako je glasbo ustvaril Theo Čebron, kitarist skupine Zvita feltna, za aranžma pa je poskrbel Blaž Hribar, ki se podpisuje pod številne glasbene uspešnice.

''Ob tej priložnosti, bi se rad zahvalil vsem, ki me podpirajo, družini, glasbeni ekipi in vsem vam, ki vam bo všeč moja glasbena pot. Hvala že v naprej za vse pohvale in konstruktivne kritike.'' Aleks

A L E K S  O N L I N E:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij