Novice

Zvita feltna ima novo in 'Edino'

Objavljeno:

Zvita feltna po uspešnici 'V dobrem starem Piranu' nadaljuje začrtano glasbeno pot. Fantje so posneli tudi videospot za novo pesem 'Edina', pri kateri so moči združili s srbskim estradnikom Djomlo KS, ki se podpisuje pod glasbo in produkcijo videospota.

Avtor besedila pesmi je  Rok Lunaček, pod aranžma pa se podpisujeta tako Lunaček kot tudi Blaž Hribar, ki je znova poskrbel za celotno glasbeno produkcijo pesmi Edina.

Pesem je malce drugačna od prejšnjega singla, ritem je bolj moderno razgiban, harmonika pa je malce drugačne narave kot 'V dobrem starem Piranu'; tudi besedilo je tokrat ljubezensko, za razliko od prejšnjega singla, ki je govoril o kolegih in odklopu od vsakdana.

Tudi videospot preseneti z zelo ''odštekano'' mafijsko-ljubezensko zgodbo, kjer pevec Zvite feltne, Blaž Gec, s svojimi pajdaši (ki jih igrajo ostali člani zasedbe) ugrabi svojo simpatijo drugemu, ki ga odigra Djomla KS.

Glavni pevec Blaž Gec je o skladbi in videospotu povedal:

"Do sodelovanja z Djomlo KS je prišlo zelo naključno. Spoznali smo se pred kakšnim letom dni na enem izmed nastopov ter takoj navezali stike, ki so kaj kmalu obrodili sadove. Že spomladi, ko smo skupaj zabavali slovenske maturante v Španiji, pa smo začeli kovati načrte za snemanje videospota. Djomla je imel za nas že pripravljeno skladbo, nato jo je s slovenskim besedilom opremil Rok Lunaček, Blaž Hribar pa je poskrbel za produkcijo skladbe. Z njima sodelujemo že nekaj časa, tako da smo hitro našli skupen jezik in ustvarili izdelek, ki nam je zelo všeč in verjamemo, da bo tudi poslušalcem.

Med snemanjem videospota smo se vsi štirje člani zasedbe neizmerno zabavali, saj smo se poskusili preleviti v pravo mafijsko družino. Videospot zato mogoče nekoliko spominja celo na filmsko uspešnico Boter, saj ne gre za navaden glasbeni spot. Glede na to, da celotna snemalna ekipa na čelu z Djomlo KS prihaja iz Srbije, je med snemanjem padla tudi prenekatera šala na račun zmage Slovenije proti Srbiji na preteklem košarkarskem prvenstvu. A seveda vse v prijateljskem duhu :)

Presenetila nas je predvsem sproščenost celotne ekipe med snemanjem. Snemanje videospota zna biti sicer zelo naporna stvar, a tokrat smo se res zabavali in bili tudi na koncu dneva fizično in psihično spočiti. Glede na dobre odnose in sodelovanje ne izključujemo niti morebitnega dueta z Djomlo KS enkrat v prihodnosti. A do takrat je še daleč, sedaj je čas za 'Edino
:-)."

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij