Novice

Zaplešite ob novi skladbi skupine Flora & Paris

Objavljeno:

Mlada slovenska skupina Flora & Paris, ki je že v drugem letu od začetkov avtorskega ustvarjanja predstavila debitantski album »Jutranja rosa« (2014), takrat še s pevko Floro Emo Lotrič, po kateri je skupina tudi dobila ime in jo bodo mnogi kmalu slišali v prihajajočem muzikalu Vesna, že predstavlja tretjo skladbo z novim pevcem, Žanom Libnikom, drugo uvrščenim oddaje Slovenija ima talent 2015.

'Ples' je tako že tretji singl in videospot z Žanovim vokalom. Po prvem singlu 'Moja boginja' se je Žan zlil z energijo skupine, zato ne preseneča, da so kmalu predstavili drugi singl 'Potujem sam'.

Tretji videospot z Žanom v glavni vlogi je skupina posnela v sodelovanju z režiserjem Sebastjanom Oblakom, ki je tokratno tematiko videa predstavil kot zabavo v pižamah. Glavno žensko vlogo je odigrala Žanova boljša polovica Natalija. Čudoviti kadri so bili posneti v dvorcu Statenberg pri Slovenski Bistrici.

Avtorica nove, živahne in poletno lahkotne skladbe je Jana Sen.

Vljudno vabljeni na poletni koncert skupine 18. avgusta v sklopu festivala Poletje v Celju, pri Vodnem stolpu – Špital za Prjatle.

Flora & Paris na družabnih omrežjih:

Youtube: https://www.youtube.com/results?searc...
Facebook: https://www.facebook.com/FloraParis-5...

Uradna spletna stran: http://www.floraparis.com/ 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij