Novice

Zamigajte skupaj s Trkajem

Objavljeno:

Zamigajte skupaj s Trkajem

Priljubljen hip hop artist, en uspešnejših slovenskih raperjev in izjemen freestyler, Rok Terkaj, v pomladnih dneh predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Migi'.

Plesni ritmi nove skladbe 'Migi' bodo izbrisali vse sledi pomladanske utrujenosti, ki nas pesti in bodo še največje zaspance zvabili ven na toplo sonce.

»Opažam, da se marsikdo že kmalu 'zatakne, zakavča' oziroma zapade v rutino 'služba – dom' že v poznih 20-tih letih, tako je 'navidezno' vse manj časa za hobije, telesne aktivnosti … posledica takšnega načina življenja je vedno večje osebno nezadovoljstvo in spodnji del trebuha. Pesem 'Migi' pa je poziv vsem, da izstopijo iz nezdrave cone udobja. Poležavanje na kavču raje zamenjajmo z obiskom gospe narave, telo in um pa poženimo v gibanje z izobrazbo in rekreacijo. Že rimski poet Juvenal dejal, da je predpogoj za zdrav um ravno zdravo telo. Tudi če smo sami imamo ob sebi najboljšo družbo - in to je glasba, zato le slušalke v ušesa in gremo gibat, da premagamo gospoda Stresa,« je ob izidu novega singla povedal Trkaj.

Video podoba za novo pesem, ki jo je produciral Damjan Jović je že v pripravi in bo premierno predstavljana ob koncu meseca.

Po uspešnicah, kot sta 'Vsi smo na istem', ki je prejela Žaromet 2017 v kategoriji Pesem leta, ter 'Sam gremo' ,Trkaj predstavlja nov 'afro beat' ob katerih rapa v različnih ritmih, en del pesmi pa tudi odpoje. »V besedilo sem poskusil vnesti čim več pozitivne energije, ker si želim, da pesem poslušalca dvigne in ga pripravi do 'akcije', zato sem vmestil tudi 'odpiljene' dvojne rime in besedne igre,« je o ustvarjanju pesmi povedal savski raper in še dodal: »Tako kot se pomlad prebuja zacvetimo skupaj z njo. Družimo se zunaj v naravi, ... ne doma za pametnimi napravami, bodimo še pametnejši od tega. Naj nas dobra glasba spremlja skozi nasmejan in s športom prepleten dan, poln akcije, nenavadnih situacij in podkrepljen s kančkom adrenalina. Dovolj besed, čas je za akcijo!«

Uživajte in aktivirajte se ob poslušanju novega singla!

Če ga umestite v vašo radijsko programsko shemo, pa bo Trkaj zaplesal obredni ples hvaležnost :).

Trkaj na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij