Novice

Zabranjeno pušenje predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Nova godina'

Objavljeno:

V novem videospotu 'Nova godina' priljubljene skupine Zabranjeno pušenje je po ljubezenskem prepiru pevec Sejo izgnan iz stanovanja!

Kot vsak konec zgodbe odpira vrata novi, je nov video posnet v duhu prihajajočih praznikov, zato ima srečen konec. Kadri videospota so bili posneti v Sarajevu in v Zagrebu.

O novi skladbi, ki pripoveudje o žalosti, osamljenosti in prznini urbanega življenja je pevec Sejo Sexon povedal, da je avtobiografska.

»Enkrat sem zelo nepremišljeno ostal brez punce prav tik pred novim letom. Mladim vedno svetujem, da ne zaključujejo zvez pred zimo in da punco ne glede na to kakšna je poskusijo obdržati vsaj do poletja. To mi enkrat ni uspelo in sem se tako sam nerazpoložen sprehajal po mestu med vsemi temi evforičnimi ljudmi.« je povedal Sajo in nadaljeval: »Pesem na pripoveduje o tem ne smemo izgubiti optimizma, tudi v grenkih občutkih. Vedno nekje obstaja dobra vila, ki nas spremlja.«

Nov video prinaša praznično vzdušje, svetleče okrase, ognjemet in emocije. V kolikor bi radi v novo leto vstopili s skupino Zabranjeno pušenje, se jim pridružite v Biogradu.

Režiser videospota je Saša Peševski, za scenarij pa je poskrbel pevec Sajo, ki je v videu združil hrvaško igralko Bojana Gregorić-Vejzović in sarajevsko igralko Nadine Mičić.

Z singlom 'Nova godina' skupina napoveduje izid novega studijskega albuma, ki bo izšel maja 2018.

Singl 'Nova godina' lahko poslušate tudi na Deezerju.

Skupino /abbranjeno pušenje in njene aktivnosti spremljajte tudi na njihovi Facebook strani.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij