Novice

Viviana Kukar predstavlja prvo avtorsko skladbo 'Prideš in greš'

Objavljeno:

Mlada glasbenica, ki prihaja iz Bele Krajine in obiskuje zadnji letnik gimnazije v Črnomlju, je nadobudna mlada pevka z izjemnim glasom.

Kljub mladosti, ima Vivivana za seboj že bogato glasbeno kilometrino. Pri sedmih letih je začela obiskovati glasbeno šolo in se učila igranja na klavir a je to kmalu opustila in se popolnoma predala petju. Zadnja leta svoje pevsko znanje izpopolnjuje pri najboljših učiteljih kot je Irena Yebulah Tiran.

Po številnih odmevnih glasbenih nagradah, je Vivian začutila, da se želi poslušalcem predstaviti z avtorskimi skladbami. V sodelovanju z Alexom Volaskom se ji je želja uresničila. Skupaj sta ustvarila besedilo za novo pesem 'Prideš in greš', Volasko ji je dodal še glasbeni del.

»Svoj glasbeni čas čas rada izkoristim s prijatelji, ko pa potrebujem sprostitev in počitek od vsega pa se zatečem v svojo glasbeno sobico, kjer zbežim v svoj svet,« nam je še o sebi zaupala mlada Vivian, ki je v družbi prijatelje posnela tudi videospot.

Biografija:   

Vivian se je na prvo pevsko tekmovanjeGlas mladih prijavila v letu 2012. Z izvedbo uspešnice 'I will always love you' od Whitney Houston je osvojila 2. mesto v kategoriji osnovnošolcev. Leto kasneje je na istem tekmovanju v isti kategoriji osvojila 1. mesto s pesmijo 'Run' od Leone Lewis.

Leta 2016 se jeudeležila tekmovanja Mavrica pevskih talentov Jesenice in zasedla 1. mesto v svoji kategoriji. Istega leta jesodelovala tudi na Glasu mladih v kategoriji pevci, dueti, kantavtorji in si s pesmijo'Something's got a hold on me' od Christine Aguilere pripela 1. mesto. Prav tako je bila tudi na mednarodnem pevskem tekmovanju Blejski zlati mikrofon in dobila pokal za najboljšo interpretacijo tuje skladbe med vsemi tekmovalci.

Leta 2017 se je ponovnoudeležila tekmovanja na Bledu in prejela pokal za najboljšo domačo pevko. Prijavila pa se je tudi na tekmovanje QL-talent kjer je na finalnem nastopu v Kranju osvojila 1. mesto.

Z veseljem se odzove povabilom dobrodelnim koncertom, eden takšnih je bil leta 2016, ko je prvič nastopila na odru velike Gallusove dvoraneCankarjevega doma. (17:20 min: http://bit.ly/2p5pmmw )

 Viviana na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij