Novice

'Viski' Marka Zebre napoveduje vroče in preplesane noči!

Objavljeno:

Po skladbi 'Te Quiero' mlad glasbenik Mark Zebra nadaljuje z novimi plesnimi in latino ritmi.


'Viski' je energična poletna pesem, njena zgodba se vrti okoli fanta in deketa, ki v iskanju ljubezni zaide v klub, kjer stvari malce uidejo iz rok.

Avtorja skladbe sta Mark Zebra in Žiga Gjuro, besedilo pesmi je napisala Tadeja Hlebš Salobir, za aranžma in produkcijo pa je poskrbel Blaž Hribar.

Produkcijo videospota je Mark prepustil odlični in izkušeni ekipi Mediaspot pod vodstvom Perice Rai, ki je ravno pred kratkim zaključil snemanje svojega celovečernega filma.

''Pesem je nastala ob kitari, v prijetni družbi prijateljev, manjkal pa ni niti kozarec dobrega viskija; od tod tudi ideja za pesem. Smo ravno v času, ko se bližajo neprespane poletne noči in upam, da jih bomo kot vsako leto preživel v dobro družbi.'' je o skladbi povedal Mark, ki pa še dodaja: »Zaradi nenapovedanega dežja smo morali sončne kadre z avtomobilom, v zadnjem trenutku zamenjati z dramatično vožnjo po dežju, hkrati pa na ta račun še isti dan organizirati gasilce, ki so poskrbeli za dodaten ''dež'', ki je ustvaril tisti, že skoraj filmski občutek. Da bi bila drama še večja, si je med snemanjem videa, kitarist in soavtor pesmi (Žiga Gjuro), zvil gleženj in  najverjetneje na račun adrenalina in vzhičenosti, skorajda do konca snemalnega dni ni opazil.«

Mark Zebra na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij