Novice

Videospot en sam cirkus in komedija!

Objavljeno:

Energična glasbena pop skupina Bomb Shell z videospotom za skladbo 'BODI TI' stavi na svojo humorno noto in svojim poslušalcem pošiljanovoletno poslanico s prav posebnim sporočilom.

»Boljše je ostati originalen in zvest samemu sebi, kot se prilagajati drugim le zato, da bi jim bil všeč. S skladbo sem želela sporočiti, da je vsak od nas je edinstven,« je o novi pesmi, s katero skupina napoveduje izid studijskega albuma, povedala njihova najbolj prepoznavna članica, pevka Petra Zore, ki je avtorica besedila in soavtorica glasbe. 'Bodi ti' nosi pozitivno sporočilo.

Takoj, ko se je skupina s snemalno ekipo začela dogovarjati o scenariju za videospot so imeli v mislih razigran, razgiban ter pozitivno obarvan izdelek. Vedeli so, da morajo v zgodbo vključiti prav posebnega igralca. In to jim je vsekakor uspelo z njihovim prijateljem, animatorjem in klovnom Matjažem Kekcem (ArbadakarbA), ki je s svojimi vragolijami poskrbel za še eno nepozabno videozgodbo vedno odlično razpoložene skupine Bomb Shell. Snemanje je potekalo na Ptuju in čeprav je dolgo trajalo, so člani skupine povedali, da jim bo snemanje videospota ostalo v prav posebnem spominu. Med različnimi seti snemanja jih je namreč klovn Matjaž Kekec kratkočasil s svojimi vragolijami, ki si jih lahko ogledate tudi v samem videospotu.

Izid nove skladbe napoveduje še bolj razgibano leto. V letu 2018 je skupina Bomb Shell posnela svoj prvi glasbeni album, njegovo izdelavo pa oplemenitila s svojo filmsko zgodbo, ki še zdaleč ni končana. Člani skupine so pripravili niz kratkih humornih filmov, v katerih prikazujejo soočanje s težavami ob nastajanju albuma. Zaupali so nam, da se jim ob vsaki objavi novega filma, poimenovanega 'slaba odločitev', oglasijo številna glasbena imena, ki se v izpostavljenih težavah 'prepoznajo in sočustvujejo' z njimi.

Kot prvo in najavno zgodbo prihajajočega albuma so za najbolj neučakane poslušalce izluščili skladbo 'Bodi ti' in jo izdali s prav posebnim namenom.

Za nas ta pesem predstavlja neko novo poglavje na naši glasbeni poti, saj smo se dolgo iskali, marca letos pa bomo že predstavili svoj prvi avtorski album, a ni to super?” je povedala pevka Petra. Izvedeli smo, da bo na albumu skupaj 11 skladb, med njimi kar 7 popolnoma novih, pod katere se člani skupine sami podpisujejo, ter 4 starejše skladbe, s katerimi so se predstavili na različnih festivalih.

Motor skupine, bobnar Brane Štubljar ml. je o izkušnji ustvarjanja avtorskega albuma povedal: “Saj ne vem, a smo neumni ali pa dokončno dozoreli, da v teh časih izdajamo album. Vem samo, da smo malo oldschool – saj smo vse inštrumente posneli v živo, marca pa ob izidu albuma prirejamo tudi velik predstavitveni koncert v Ljubljani, kar je v današnjih glasbenih časih prava redkost. Pa vendar moramo ostati zvesti samim sebi, kot pravi naš nov single 'Bodi ti'!”

Skupna Bomb Shell so:

  • Vokalistka: Petra Zore 
  • Kitarist: Anže Turk 
  • Bas kitarist: Aljaž Božič 
  • Klaviaturist: Tim Zupančič 
  • Bobnar: Brane Štubljar ml. 

Bomb Shell online: 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij