Novice

Vabilo: akustičen koncert in druženje s finskim glasbenim zvezdnikom, Isac Elliot // sreda, 30. maj // ob 18. uri // PLAYA BTC

Objavljeno:

Isac Elliot je eden najbolj priljubljenih skandinavskih glasbenikov, ki te dni navdušuje svoje poslušalce na obiskih evropskih mest ( #isacelliotpopeurope )

V sredo, 30. maja obiskal tudi Ljubljano!

Ob 18. uri ste vabljeni pred ljubljansko PLAYO v BTC-ju,

kjer bo Isac predstavil svoje pesmi tudi iz aktualnega albuma »Faith« na katerem so uspešnice 'Uncover me', 'Mouth to Mouth', 'I Wrote A song For you', 'EYES SHUT', 'What About Me'. Skladbo 'Lipstick' je posnel skupaj s Tygo, medtem ko je 'Beast' nastala v sodleovanju skupaj s Tungevaag & Raaban.

Isac Elliot je mlad, talentiran umetnik, ki so ga mnogi poimenovali evropski Justin Timberlake.

Že kot majhen otrok je nastopal kot pevec in igralec v številnih vlogah tako na televizijskih zaslonih kot tudi na velikih odrih skupaj z deškim pevskim zborom 'Cantores Minores' in v številnih muzikalih.

Pri dvanajstih letih je izdal pesem 'Pop Goes My Heart',ki je bila naslovna pesem priljubljenega filma 'Ela in prijatelji', sledil je izid debitantskeg albuma »Wake Up World«, ki je z uspešnico 'No Way Home' osvojil prva mesta skandinavskih radijskih postaj. Le leto kasneje je predstavil album »Follow Me« in se zavihtel med najboljših deset najbolj prodajanih albumov v skandinavskih državah.

Isac Elliot na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij