Novice

Uroš in Tjaša - TIK PRED PORODOM IZDALA NOVO PESEM!

Objavljeno:

Uroš in Tjaša, ki se trenutno aktivno pripravljata na prihod njune prve dojenčice, sta si tik pred velikim dnem zadala še zadnjo misijo – izdati še eno, čisto svežo pesem z lepim in močnim sporočilom.

Uroš in Tjaša, Slovencem še kako dobro poznan glasbeni par, te dni vsekakor ne počiva. Četudi je Tjaša tik pred porodom, ju to ni zaustavila pri ustvarjanju nove glasbene poslastice, skladbe MLADA V SPOMINIH, ki v samem bistvu slavi njuno ljubezen in z veseljem pozdravlja starost. 

»Ko mi jo je Uroš prvič pokazal, sem se zjokala. To pri nama ponavadi pomeni zeleno luč, da gre pesem tako ali drugače v izdajo. Ali gre na seznam za naslednji album ali pa bo izdana kot singl« nam je zaupala Tjaša. 

Tako besedilo kot glasbo je tokrat napisal Uroš Steklasa sam, pod aranžma in produkcijo skladbe pa se tokrat podpisujeta Krešimir Tomec in Mahir Sarihodžić

Stara sva, a imava mladost

MLADA V SPOMINIH tokrat poleg ljubezni naslavlja tudi starost, katere se po njunih besedah ljudje vsekakor preveč bojijo. Kot sta dejala, je ta zanju v resnici pravi privilegij, sploh če jo lahko dočakaš v objemu ljubljene osebe. 

»Kakšen privilegij, da se imaš možnost postarati z nekom, ki ga imaš z vsem srcem rad. Da ti je dano spremljati odraščanje svojih otrok in vnučkov. Marsikomu je to na grob način odvzeto, kot je bilo moji mami skoraj dve leti nazaj, ko je izgubila bitko z boleznijo. Na staranje sedaj gledam povsem drugače in mi je postalo vse prej kot samoumevno. V vsakem obdobju življenja lahko najdeš nekaj, za kar si lahko hvaležen in zaradi tega rasteš« nam je zaupala Tjaša, čemur je Uroš še dodal »Veseliva se obdobja starševstva, ki je pred nama. In veseliva se starosti. Gledava Tjašino prababico, ki bo z rojstvom najine hčerke dejansko postala PRA-PRA-babica. Tak naziv si želiva dočakati tudi midva, skupaj. Vmes pa ustvariti nešteto spominov, v katerih bova za vedno ostala mlada«.

Tudi tokrat sta čutni skladbi priložila videospot, tokrat delo Perice Raia, ki po njunih besedah vsekakor daje piko na i že sicer globokemu besedilu »Prepustila sva mu vso kreativo. Rekla sva mu naj naredi kratek film, ki se bo dotaknil src in ki bo ljudem razkril bistvo pesmi, staranja in življenja. Meniva, da mu je to vsekakor uspelo«.

UROŠ IN TJAŠA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/urosintjasa

IG: https://www.instagram.com/urosintjasa/

WEB: http://www.urosintjasa.si/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCOuQZfnPSOsomrqnAAii0ug

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij