Novice

TINE KOBAL in njegova najnovejša AFERA

Objavljeno:

Tine Kobal, simpatični 17-letnik  iz Šempasa, je nase prvič opozoril lani z izidom debitantskega singla PRVA IN ZADNJA, ki je bila med poslušalci tudi odlično sprejeta. Ravno to mu je dalo dodaten zagon, da svojo glasbeno kariero popelje še dlje in začne ustvarjati nove skladbe. »Čim prej sem si želel novega projekta, zato sem se lotil sestavljanja glasbe za kitice Afere že julija lani. Blaž Gec me je takoj razumel, kakšen komad iščem. Ko mi je poslal prvi demo nismo več nič spreminjali,« nam je zaupal Tine.

Tudi tokrat mu je na pomoč priskočila že uigrana in med Slovenci priznana ekipa hitmejkerjev. Besedilo je tako delo odličnega Roka Lunačka, pri glasbi pa sta moči združila Tine Kobal in Blaž Gec, član skupine Zvita Feltna. »S tem projektom sem bil veliko bolj vpleten v produkcijo. Večkrat sem obiskoval studio, se tam tudi ogromno naučil. Veliko časa sem imel tudi za iskanje končnega mixa, ki ga je naredil Krešimir Tomec, a zagotovo smo vsi najbolj veseli, da je pesem končno zunaj in ne morem več iskati popravkov« je še dodal Tine.

AFERA Z VESNO PONORAC

Med tem ko je na strani glasbene produkcije vse teklo gladko, se je pri samem snemanju videospota zataknilo. Glavni problem je seveda tudi tokrat bila epidemija, ki je režiserju Djomli preprečevala prehod meja. Četudi z zamikom, so na koncu ustvarili odličen izdelek, pri katerem pa je med drugim sodelovala tudi Vesna Ponorac – igralka različnih TV serij.

»Super je bilo, kako hitro smo se ujeli na snemanju. Vzdušje je bilo res odlično,« je povedal Tine in hudomušno pripomnil, da je njemu vseeno najpomembnejše , da je vedno prisotna dobra hrana.

Navdušenja nad mladim umetnikom pa ni skrival niti Djomla:

»Zelo sem vesel, da obstaja upanje za mlade generacije. Tine je po mojem mnenju res velik potencial. Prijetno sem presenečen, da lahko pri tako rosnih letih že spelje takšen projekt. Odlično je bilo sodelovati z njim in z veseljem bom v prihodnosti naše sodelovanje dvignil še na višji nivo.«

TINE KOBAL ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/tinekobalofficial/

IG: https://www.instagram.com/tinekobal/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij