Novice

Tara predstavlja barvit videospot za pesem 'Lagano'

Objavljeno:

Z novo skladbo 'Lagano' se je nekdanja pevka skupine Karma vrnila na glasbeno sceno, na kateri so jo že mnogi nestrpno čakali.

Po štirih letih glasbenega premora je Tara elektronsko glasbo zamenjala za zabavno in pop glasbo.

atraktivnem videospotu je pevka navdušila z izklesanim telesom in novo zvočno sliko. Navdušenje nad novimi glasbenimi podvigi Tarinih poslušalcev je izjemno veliko, ki so čakali na njeno vrnitev.

''Skupina Karma bo vedno velik del mene, zdaj pa si želim ustvarjati kot solo pevka. Zanima me zabavna pop glasba, ter delo z različnimi talentiranimi in vrhunskimi avtorji s katerimi do zdaj nisem uspelka sodelovati. Neno Ninčević, Ljubo Šeperić, Loris Močibob in Mario Mikšić so moji novi sodelavci. Nikoli se nisem nameravala popolnoma umakniti iz glasbe, le krajši dopust sem si vzela zaradi materinstva. Zdaj sem ponovno polna energije in želje po vrnitvi na staro delavno mesto in k svoji veliki ljubezni – mojim poslušalcem,'' je o vrnitvi na koncertne odre povedala pevka Tara.

Tara je bila del zelo uspešne glasbene zgodbe, skupine Karma, s katero je zelo velikokrat nastopala v tujini; Karma je bila izjemno priljubljena na Češkem, Slovaškem in na Kitajskem. Skupina, ki je navduševala s plesno glasbo si je prislužila naziv takratne najuspešnejše domače skupine na tujih trgih.

''Uresničili smo svoje sanje a smo skozi leta počasi razvijali vsak svojo vizijo o prihodnosti. Plesna glasba je zaznamovala mojo dosedanjo kariero, vendar sem zdaj dovolj zrela kot pevka in oseba, da lahko pojem kar imam rada. Zabavna pop glasba je moja nova pot. Zbrala sem ekipo glasbenikov s katerimi želim delati in jim zaupam, tako da bom z največjim veseljem ustvarjala in svojim poslušalcem predstavila nove glasbene zgodbe,'' je še povedala Tara, ki se je pridružila ekipi Lupo Music, ugledni glasbeni agenciji, ki zastopa Jasmina Stavrosa, Mladena Grdovića, Zlatka Pejakovića, Željka Bebeka.

 

Tara na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij