Novice

TAJA z novo himno drznosti - SLEDIM SEBI

Objavljeno:

'SLEDIM SEBI' – nova skladba odlične Taje vabi vse, da prepoznajo svojo unikatno naravo in odkrijejo lastno resnico. Himna drugačnosti, himna drznosti, tokrat v nekoliko bolj živahnih dance ritmih.

Dovolj je bilo zgodb ljubezni. Dovolj zgodb o večnem upanju. Nova skladba mlade kantavtorice Taje, nas s svojo dinamično glasbeno strukturo vsekakor pripravi do plesa, a hkrati spodbudi k odkrivanju sebe. Izdana v času, ko je še toliko bolj pomembno zavedanje lastne moči, lastne veljave, služi kot HIMNA za vse, ki si drznejo biti drugačni in ki se ne dajo umestiti v noben okvir.

»Poslušalcem in gledalcem želim z njo sporočiti, da je potrebno slediti sebi - svoji resnici, ne glede na vse zunanje sile. Ko poslušamo svoj notranji glas, se v resnici najbolje poznamo. Verjamem, da je vsak človek unikat in s to pesmijo vabim vse, da odkrijejo svojo resnico ter ji pogumno sledijo.« 

Tudi tokrat je pri ustvarjanju najnovejšega glasbenega izdelka moči združila s priznanim glasbeno – producentskim tandemom, Kevinom Koradinom in Cliffordom Goilo, s katerim je ustvarila že dve uspešnici, Poglej me in S tabo. Obe sta med drugim bili na lestvici največkrat predvajanih slovenskih skladb.

POSTAPOKALIPTIČNI SVET, TESLA IN ŽRTVOVANJE SAMEGA SEBE

Pesmi je prav tako priložila videospot, ki je tokrat morda nekoliko mračnejši, a kot pravi, z namenom.

»V videospotu sem s celotno zgodbo želela na simboličen način prikazati osvoboditev od vseh vrst nadzora. Za ta namen sem se transformirala v en čisto drug, virtualni lik v navidezno postapokaliptičnem, tehnokratskem svetu« 

V njem tako zremo v življenje ženske, ki po odkritju lastne moči raziskuje načine, kako to preusmeriti v nekaj, kar lahko pomaga tudi drugim, ali kot pravi sama, odkriva, kako za druge darovati sebe.

»Na koncu videospota tako zrem v nov svet, ki potrebuje spremembo; predvsem tisto, ki vključuje srce, pogum, empatijo in sodelovanje. Verjamem, da lahko le tako spremenimo stvari na bolje in resnično sledimo sebi.« 

Videospot, delo vsestranskega ustvarjalca Simona Zimiča – Zime, je ekipa posnela na treh zanimivih lokacijah, ki so poskrbeli za prav posebno vizualno podobo. Kot pri prejšnjem videu, je bil del kadrov posnet v Centru eksperimentov Maribor, kjer Taja tokrat namesto epruvet uporabi zanimivo Teslino napravo, prav tako pa so snemali tudi v Kibla Portalu.

»Tretji dan je bil res zanimiv. Takrat smo snemali na zapuščeni industrijski lokaciji, do katere smo si morali utirati pot skozi grmovje in ruševine. Bilo je hladno, malce bolj mračno, lokacija z neko prav posebno energijo … kot naročeno za našo zgodbo« nam je še zaupala Taja.

TAJA ONLINE

FB: https://www.facebook.com/taja.bozic

IG: https://www.instagram.com/tajabozich/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCuqywnJtEa-AuslBnwiN5iw

WEB: https://www.taja-music.com/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij