Novice

TAJA V SKLADBI 'ŽIVETI TAKO' PREPEVA Z GOSPEL ZBOR

Objavljeno:

Taja na svetovni dan Zemlje predstavlja novo skladbo ŽIVETI TAKO, v katerem se ji kot posebni gosti pridružijo tudi člani ljubljanskega gospel zbora Bee Geesus.

ŽIVETI TAKO na digitlnih platformah:

https://bfan.link/ziveti-tako

Simpatična Štajerka Taja, ki je znana predvsem po R'n'B skladbah z globljim sporočilom, na svetovni dan Zemlje na radijske postaje pošilja svojo najnovejšo glasbeno stvaritev ŽIVETI TAKO. Preko nje nas želi opomniti, kako pomembna je Zemlja za naš obstoj in nas vzporedno spodbuditi k večji povezanosti in medsebojnem razumevanju.

»ŽIVETI TAKO govori o osebnih spoznanjih, minljivosti in nepričakovanih preobratih. Nosi sporočilo, da je bolj kot kadarkoli do sedaj, potrebno stopiti skupaj in poskrbeti za nas vse – ljudi, živali in rastline. Vsi smo del istega planeta, ki mu pravijo dom,« o novi skladbi spregovori Taja, avtorica tako glasbe kot besedila in doda, da je zadnji čas, da končno stopimo skupaj: »Vse pogosteje se srečujemo z raznimi oblikami pomanjkanja, priča smo velikim podnebnim spremembam, odprta so vojna območja … kako dolgo bomo še čakali?«

K sodelovanju je tokrat povabila Bee Geesus, ljubljanski gospel zbor pod taktirko Mateja Virtiča, s čimer je med drugim uresničila svojo dolgoletno željo. »Zbor sem že velikokrat slišala v živo, v njem je med drugim nekaj časa prepevala tudi moja dobra prijateljica. Izvrstni so in res sem si želela ta »gospel fever« vključiti tudi v svoje projekte. Mislim, da je skladba ŽIVETI TAKO popolna za tovrstno sodelovanje in res sem vesela, da so se povabilu tudi odzvali«.

A Bee Geesus ni edini sodelujoči pri tokratnem projektu, saj se je ekipi priključil tudi mlad slovenski DJ in multiinstrumentalist Timotej Pirš. Ta je posnel vse instrumente in skladbo tudi koproduciral.

Skladbi prilagajo tudi videospot, ki si ga bomo lahko premierno ogledali prihodnji petek, 29. aprila 2022, ob 18.uri na uradnem YouTube kanalu TAJA Official.

--------------------------------------------------------------------------------------

TAJA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/taja.bozic

IG: https://www.instagram.com/tajabozich/

WEB: https://taja-music.com/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCuqywnJtEa-AuslBnwiN5iw

 

BEE GEESUS ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/BeeGeesus/

IG: https://www.instagram.com/beegeesus/

WEB: http://www.beegeesus.si/sl/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCiBuWYgnaAgAe888LEj_jVQ

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij