Novice

TAJA V ISKANJU PRAVE FORMULE ZA SREČO

Objavljeno:

Po velikem uspehu skladbe »Poglej me« se Taja vrača z novim plesnim singlom »S tabo«, za katerega videospot si boste lahko premierno ogledali danes ob 18:00.

'S tabo' na digitalnih platformah: https://backl.ink/147115136

Vsi verjetno dobro poznamo »ljubezen na prvi pogled«. Trenutek, ki ustavi čas, nas navda s srečo in upanjem. A podobni občutki se lahko zgodijo tudi povsem spontano z osebo, ki jo poznamo že vrsto let. S prijateljem, znancem … nenazadnje tudi s samim sabo. O vsem tem in še več pa gre pri novem komadu » S TABO« štajerske kantavtorice Taje.

»Po skladbi 'Poglej me' sem se odločila napisati razgibano in lahkotno zgodbo o privlačnosti na prvi pogled, o ugibanju ali gre za resnično ljubezen ter iskanju prave formula za srečo, ki vsakemu pomeni nekaj drugega. Meni osebno se zdi zelo pomembno, da srečo najdemo v sebi, tako da lahko simbolično '' s tabo'' razumemo tudi kot  ''s seboj''.«

Pri ustvarjanju pesmi je poleg Taje, ki je napisala besedilo, sodeloval tudi uveljavljen glasbeno produkcijski tandem – Kevin Koradin in Clifford Goilo, pri samem aranžmaju pa je poleg vseh že omenjenih svoj del dodal še Simon Spreitzer.

Tokratni videospot je Taja z ekipo 3FPS snemala na dveh lokacijah – v Centru eksperimentov Maribor, kjer je ob pomoči asistentov nekaj le-teh pred kamero izvedla tudi sama in Hiši iluzij v Ljubljani.

»Za celotno ekipo je bilo dvodnevno snemanje polno novih izkušenj, razgibano in zabavno. V Hiši iluzij smo se res noro zabavali, dodobra tudi raziskali vse, kar ponuja«, nam je svoje doživljanje komentirala Taja.

Simpatična Štajerka pa tokrat v spotu ne le prepeva, ampak tudi pleše! »Plesna glasba mi je bila od nekdaj izredno blizu, ples pa je eden izmed mojih najljubših hobijev, zato ga zelo rada vključujem, ko je le priložnost« nam je še dodala.

Koreografija je tokrat delo priznane mariborske koreografinje Tjaše Krajnc, lastnice uspešnega Plesnega studia S., ki pa v samem spotu tudi nastopa.

PREMIERA VIDEOSPOTA OB 18:00

https://www.youtube.com/watch?v=YPBV-8BlQNs

-----------------------------------------------------

TAJA ONLINE

FB: https://www.facebook.com/taja.bozic

IG: https://www.instagram.com/tajabozich/

WEB: https://www.taja-music.com/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij