Novice

STELLA PREDSTAVLJA ODO DRUGAČNOSTI

Objavljeno:

Stella, po novem diplomirana japonologinja, predstavlja svežo pop skladbo 'Takšni smo', v kateri na igriv način predaja pomembno sporočilo: Rad/-a se imej! Tej prilaga tudi igriv videospot, v katerem nas z bonboni v laseh popelje v svoj svet 'drugačnosti'.

Še nedolgo nazaj je Stella predstavljala predelano verzijo svoje japonske skladbe 'Grom', z albuma 'Ta neki neki', danes pa med svoje poslušalce že pošilja svežo glasbeno poslastico, ki seveda tudi tokrat skriva delček japonskega jezika. V novi skladbi 'Takšni smo' mlada artistka tokrat spregovori o lastnem sprejemanju drugačnosti, o boju s pravili in radosti, ki bi jo morali ob lastni 'čudnosti' v resnici čutiti prav vsi.

»Sama se včasih počutim šibko v primerjavi z drugimi. Sprašujem se, kako bom sploh preživela v tem svetu, ko pa se mi zdi, da sama funkcioniram na ravni naivnega otroka. Človek ima to zanimivo sposobnost pozabiti svoje dobre lastnosti in se opreti na slabe. Se kritizirati v nedogled. V takšnih trenutkih se spomnim maminih besed »Močnejša si, kot se ti zdi.«. Šele z leti sem počasi dojela, da ima prav. Vsi smo močnejši, kot se nam mnogokrat zdi« razloži Stella in smeje doda, da smo v resnici vsi malce čudni in s tem ni nič narobe.

»Ljudje smo si različni, a enaki. Vsak je čuden na svoj način in zakaj ne bi tega sprejeli, se iskreno nasmejali. Kot pojem v refrenu »Kosei wo iwaō, waraō,«  kar pomeni 'Praznujmo raznolikost in se smejmo!'. To bi morali delati vsak dan. Sama z največjim veseljem spoznavam 'čudake' (smeh)«

'Takšni smo' je ustvarila skupaj s Kevinom Koradinom, s katerim pa je v preteklosti že sodelovala pri duetu 'Le spomin', ki sta ga odpeli s Samantho Mayo.

O VIDEOSPOTU

Skladbi prilaga tudi videospot, pri katerem je tokrat sodelovala z Žigom Gjurom, celotno vizijo pa so uresničili znotraj štirih sten videoprodukcijskega studia Halla v Mariboru. V njem nas Stella popelje v svoje 'navihano' življenje, kjer ne manjka niti bonbonov v laseh, pridružili pa so se ji tudi plesalki Maja Kovačić in Daniela Preskar, bratranec Gregor Gazvoda in simpatični psiček Yuki.

»V videospotu ne manjka ničesar. Vsakdanje stvari, čudne stvari, elegantne stvari, ples, smeh, zavijanje z očmi, lizike, rogljički, in puhasti prijateljčki. Vse je tam. Takšno kot je. Ker takšni pač smo. Vabljeni k ogledu!«

STELLA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/stella.spela/

IG: https://www.instagram.com/stella_spela/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij