Novice

STELLA in Josefinin DALJNOGLED

Objavljeno:

Simpatična mlada kantavtorica Stella, ki s čudovito glasbo pridno polni radijske postaje, predstavlja nov videospot za pesem DALJNOGLED, ki jo lahko najdemo na njenem zadnjem albumu TA NEKI NEKI. Pesem, spisana kar sredi noči, je tokrat posvečena njeni prijateljici Josefini, ki jo lahko vidimo tudi v videospotu.

DALJNOGLED na digitalnih platformah: https://bfan.link/daljnogled

DALJNOGLED ZA JOSEFINO


"Daljnogled je ena izmed mojih ljubših pesmi z albuma. Besedilo je nastalo ponoči. Zvečer sva se pogovarjali s prijateljico Josefino, rekla sem ji, da ji bom napisala pesem. In res sem jo. Že čez nekaj ur, ob enih ponoči, sem ji poslala posnetek refrena," odstrani tančico z ozadja nastanka novega radijskega singla Stella in dodaja: "Všeč mi je občutek, ko pesem nekomu posvetim. S tem pokažem, da imam nekoga rada. Še bolj vesela pa sem, ko vidim, da sem s svojo pesmijo nekoga osrečila ... Moj album je pravzaprav izšel ravno na Josefinin rojstni dan, tako da je bila ta pesem hkrati tudi rojstnodnevno darilo."

Josefino lahko spoznate v spremljajočem videu, kjer sanja o zvezdah med čredo napol divjih konj: "Prav oni tako lepo zaokrožijo sporočilo pesmi. Njihove sanje so prostost. Ko stojiš med njimi in se ti razprostira pogled daleč naokoli po kraških pobočjih, se ti zdi, da lahko stečejo kamorkoli. A vendar jih nekje na robu zemljišča čaka ograja. Takšna je po duši tudi Josefina, ki želi seči po svojih sanjah, a ne more. Zdi se mi, da po malem vsi sanjamo skozi svoj daljnogled, preplašeni, da bi segli po zvezdah."

KRAŠKI KONJI OBOŽUJEJO MAKE-UP


Videospot je nominiranka za zlato piščal v kategoriji novinec leta posnela s Timom Zupančičem, s katerim sta že sodelovala pri videih za pesmi 'Ocean' (zmaga na festivalu FeNS) in 'Tvoja budala'. Nagrajevana plesalka in koreografinja pa je glasbeni filmček tudi tokrat oplemenitila s plesom: "Kako še lepše prikazati hrepenenje, kot skozi ples. Matic Bizjak je ob sončnem zahodu odplesal občutke, ki jih izraža pesem. Matic je res odličen plesalec, zaradi mene bi lahko plesal kar čez cel video. Barve večernega neba samo še dodajo k vsej tej magiji. Zanimivo je bilo tudi, ko mu je maskerka in frizerka Neža spenjala lase, potem pa se jima je v frizerskem salonu nenadoma pridružila gruča konj. Lačni so bili, očitno pa ima make-up boljši okus kot trava (smeh)."

 

ZMAGA NA EZERSKIH BISERIH + ZLATA MEDALJA NA WORLD DANCE CUP

Stella je pred dnevi zmagala na pevskem festivalu Ezerski biseri v makedonski Strugi (30 udeležencev iz 9 držav) in prejela festivalski kipec Isadore Duncan ter zapestnico iz ohridskih biserov. Na finalu tekmovanja Dance World Cup v Londonu z udeleženci iz 60 držav je s plesno-pevsko točko (koreografija Andreje Šraj) New York New York v kategoriji Song and Dance, kjer se pleše in poje v živo, dosegla zlato medaljo.


Špela Jezovšek - Stella je avtorica besedil in glasbe, multiinštrumentalistka, glasbena in video producentka, zmagovalka festivala FeNS, finalistka Eme Freš, kot novinka leta nominiranka za zlato piščal, na romunskem X-Factorju pa se je med tisoči kandidatov prebila v Top 20 izvajalcev.  

STELLA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/stella.spela/

IG: https://www.instagram.com/stella_spela/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij