Novice

Spoznajte novo slovensko skupino ANTIPOP

Objavljeno:

AntiAnt in PoopyPop predstavljata debitantski singl in videospot 'Češnje rabutat' v katerem igrajo Kurent Črni (zvonci&ježevka), Kurent Beli (zvonci&ježevka), Domen Gracej (problemi s trobento).

Dobili smo novo glasbeno skupino Antipop, ki bo slovensko glasbeno sceno razveseljevala z zabavnimi glasbenimi zgodbami.

Dvojec sestavljata AntiAnt (jamranje, kitare) in PoopyPop (programiranje in ostali neerotični instrumenti).

"Že dolgo sva želela ustvariti glasbo, pri kateri ne bi nič imelo repa in glave, hkrati pa bi povedala vse, kar nama gre na živce in v isti sapi predstavlja tragikomičnost življenja. Bolje, da se norca delava iz sebe sama, kot da se delajo norca iz naju ter ostalih sodržavljanov tisti, ki so plačani za to, da naj bi počeli prav nasprotno," pravi Anti.

Pop pa dodaja: "Ob tej priliki bi se rada že vnaprej zahvalila vsem 'hejterjem', ki bodo to glasbo vzeli preveč zares; in vsem tistim, ki bodo to glasbo vzeli tako, kot jo je treba jemati – kot zafrkancijo iz resnih stvari. Midva sva bila vedno čudaka – morda prav zato tako normalno delujeva v tem čudnem času."

Pripravljata tudi album, na katerem bo imela vsaka pesem drugo zgodbo, drug instrument, ki bo vodil novo zgodbo. "V 'Češnje rabutat' so to ''trubači'', oziroma fenomenalni Domen Gracej, ki je odigral trobente in mu gre zato večna slava. Naslednja pesem bo vsebovala harmoniko, diatonično, kakopak. Mimo nje ne moreva iti," je dejal Pop.

"Velika zahvala pa gre tudi našemu vseslovenskemu ponosu, Kurentu, v najinem primeru dvema, ki sta bila pripravljena z nami deliti navdušenje nad slovenskim kaosom ali kot mu rečemo povprečni Slovenci – vsakdan," je še dodal.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij