Novice

SPOTIFY prišel v Slovenijo!

Objavljeno:

SPOTIFY prišel v Slovenijo!

Dolgo pričakovan in najbolj priljubljen ponudnik digitalnih glasbenih vsebin SPOTIFY je z današnjim dnem končno dostopen v Sloveniji!

Več kot 50 milijonov skladb in več kot milijon podcastov postavlja Spotify v sam vrh priljubljenosti med ponudniki pretočnih vsebin.

S prihodom Spotify v regijo predvidevamo, da se bo trg digitalne glasbe občutno spremenil saj smo dobili priložnost oblikovati glasbeni digitalni trg po željah končnih uporabnikov glasbe in njenih ustvarjalcev.

Digitalizacija je v glasbi zelo pomemben segment v mnogih kategorijah razvoja industrije, ob tem pa spodbuja prepoznavnost o pomembnosti glasbe v vsakodnevnem življenju.

Spotify je bil osnovan pred dvanajstimi leti na Švedskem, danes pa šteje že več kot 286 milijonov uporabnikov iz celega sveta. Je eden največjih generatorjev prihodkov v digitalnem segmentu glasbene industrije.

Povečani prihodki v glasbeni industriji so še kako pomembni za razvoj glasbe, ne le za njeno ustvarjanje. Glasbena industrija podpira in ustvarja številna delovna mesta, tudi tista, ki so le sekundarno povezana z glasbo (oglaševanje, filmsko ustvarjanje, radijske in tv postaje, ...).

Prihodki od streaminga so v vsakoletnem porastu, v nekaterih državah prihodki od digitalnega pretoka glasbe predstavljajo že več kot polovico vseh prihodkov od prodaje glasbe, v Nemčiji kar 64%.

Brskajte po novih slovenskih izdajah in podpirajte slovensko glasbo z ustvarjanjem seznamov predvajanj, ki jih lahko delite na vsa družbena omrežja. Odkrivajte nove glasbene zgodbe!

Spotify je prvi mesec od registracije novega uporabnika brezplačen, nato bo za mesečno naročnino potrebno odšteti 5.99 evrov.

Ena od priljubjenih Spotify orodij je 'Spotify for Artist', ki glasbenikom omogoča upravljanje z osebnim profilom v katerem glasbenik lahko pregleduje številne podatke, opravlja analize, ter komunicira s svojimi poslušalci. Je zelo močno promocijsko orodje.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij