Novice

Spevni refreni in pozitivna sporočila - TO JE NUSHY!

Objavljeno:

Preteklo nedeljo se je na velikem polfinalnem odru največjega šova pri nas, Sloveniji ima talent, predstavila Nushy. To, da raperju uspe preboj v polfinale, je redko, še redkeje pa srečujemo v tej vlogi nežnejši spol. A Nushy ima veliko za povedati, je pozitivna in gleda na svet iz svetle strani.

VERJEMI VASE, skladba, s katero je Nushy prevzela polfinalni oder Slovenija ima talent, je motivacijska himna za ženske, ki s svojim sporočilom daje vedeti, da je vsaka ženska lepa in da se lahko ceni po svojih notranjih vrednotah, ne glede na zunanje standarde okolice.

NUSHY je pesem pospremila z besedami:

»Že s pesmijo Na drugi strani, sem na avdiciji poudarila, da mi največ v življenju pomeni odnos z ljudmi nasploh, predvsem pa z ljudmi ki so mi blizu. A mimo tega, da je vendarle najpomembnejši odnos do sebe, ne gre. Da se sprejmemo takšne kot smo, z vsemi svojimi napakami. In da smo res popolni prav v svoji nepopolnosti. Dokler ne zaupamo vase, v svoje vedenje, znanje in sposobnosti, dokler si ne verjamemo - nas spremlja negotovost in nesamozavest, kar nas v življenju ovira na vsakem koraku. In, ko si zaupa ženska, vase v takšno kot je, bo sčasoma dosegla vse to, kar si želi biti in to, kar JE. Preprosto - ČUDOVITA."

 

NUSHY ONLINE:

FB:https://www.facebook.com/RaperkaNushy/

IG: https://www.instagram.com/nushymusic/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij