Novice

Špela Grošelj z latino ritmi obudila spomine

Objavljeno:

Pod nove latino ritme 'Nostalgija', ob katerih boste zagotovo poplesavali v prihajajočih vročih dneh, se podpisuje vedno bolj uspešen glasbeni producent Damjan Jović.

Novo sodelovanje med glasbenikoma je obrodilo sadove, saj se Špela predstavlja s skladbo, ki jo bo ponovno izstrelila med najbolj poslušane uspešnice.

Latino ritmi so že skoraj zagotovo sinonim za plažo in zabavo, tako tudi Špelinemu novemu videospotu ne manjka kadrov, ujetih ob obali in med plesanjem, med katerimi se prepleta romantičen spomin, ki ga je obudil … parfum.

O svojem novem singlu je Špela povedala: »Reggaeton ritmi so mi bili pri srcu še iz časov, ko sem na njih poplesavala na treningih zumbe, zato ni bilo dileme, kakšen bo moj nov singl. Besedilo mi je pisano na kožo in prepričana sem, da se bo marsikdo našel v njem. Sodelovanje z Jovićem je bilo nekaj posebnega, drugačnega ... takoj sva se ujela in tudi samo snemanje je bilo zabavno.«

Videospot je ekipa snemala en dan. Po kadrih, ki jih je režiser ujel v Ljubljani, se zgodba nadaljuje s potjo do obale, kjer se dokončno razplete zgodba med nekdanjima zaljubljencema. Kako? Vabljeni k ogledu videa, v katerem je glavno moško vlogo odigral Gregor Čeglaj, finalist letošnjega izbora Mister Slovenije in prejemnik lente Mister Cosmo. 

»Že pred leti sva se z Nikom dogovarjala za spot, sedaj pa sva ga končno posnela skupaj. Navdušena sem nad njegovo energijo, zagnanostjo in kreativo ... zagotovo bova delala tudi v prihodnje. Samo snemanje je bilo zaradi visokih temperatur kar naporno, v Lignanu smo jih v senci izmerili 37, jaz pa sem v enih kadrih imela oblečeno celo volneno jopo (smeh). Vročina ni popustila niti pozno zvečer, ko so na snemanje prišli tudi vrhunski Artifexi in s svojo koreografijo še dodatno popestrili spot. Sicer je šlo na snemanju vse gladko, nobenih težav in en kup dobre energije,« je Špela z navdušenjem opisala nastajanje videa.

Mnogi Špelo Grošelj poznajo kot izjemno glasbenico, številni mlajši poslušalci pa jo že poslušajo med gledanjem priljubljene mladinske serije 'Jaz sem Luna', ki po svetu beleži rekorden uspeh priljubljenosti. Glasbenica tako v studiu ne snema le novih skladb, temveč tudi sinhronizira in tako posoja glas eni od glavni igralk priljubljene serije, Ambar Smith.

Špela Grošelj na družabnih omrežjih:

Facebook:https://www.facebook.com/groseljspela/ 

Intstagram: https://www.instagram.com/spelagroselj/ 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCEI_kdMJQACHPFkpYPYtoNw 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij