Novice

SOPRANOSI S POLETNO PRIREDBO USPEŠNICE 'SPONTANO'

Objavljeno:

SOPRANOSI S POLETNO PRIREDBO USPEŠNICE 'SPONTANO'

SPONTANO (REFRESH 2022)

''V življenju so vedno najlepše spontane stvari in to vidimo tako na nastopih kot v osebnem življenju«


Po uspehih skladb, kot so Ni dileme, Ukradi me nazaj, Nimam skrbi in Na smeh mi gre, skupina SOPRANOS v poletje vstopa s svežo priredbo uspešnice SPONTANO, ki so jo v originalu izdali že leta 2017. Z njo napovedujejo daljšo turnejo po Sloveniji leta 2023, na kateri bodo proslavili 15. obletnico delovanja.

 Vabljeni k poslušanju SPONTANO (REFRESH 2022):

https://bfan.link/spontano-refresh-2022

Skupina Sopranos, znana po svoji izjemni energiji na odru in nenazadnje v svojih glasbi, prihodnje leto obeležuje 15. obletnico delovanja, kar bo ekipa proslavila z veliko koncertno turnejo po Sloveniji leta 2023. »Težko verjamemo, da je minilo že toliko let. Ni bilo vedno lahko, a vsekakor je bilo vredno in zdi se nam edino pravilno, da uspehe proslavimo z našo publiko, ki nas je v vseh teh letih spremljala in podpirala. Brez njih ne bi bilo nas« o prihajajočem jubileju spregovori Frenk Nova, vodja skupine.

Sopranosi tako danes premierno predstavljajo novo skladbo – predelavo njihove uspešnice SPONTANO, kateri pa so tokrat dodali udarni plesni ritem in močen klavirski uvod. Med tem ko se pod glasbo podpisuje Frenk Nova, je besedilo delo Igorja Pirkoviča, aranžma in končna produkcija pa Aleša Zibelnika.

»Ko je padla odločitev o koncertni turneji, smo se začeli pogovarjati o uvodni skladbi; po svoje tematski skladbi projekta. Čeprav smo razmišljali o ustvarjanju nečesa novega, se nam je na koncu ideja »osvežitve« skladbe SPONTANO zdela idealna. Ima lepo sporočilo, ljudje jo že poznajo, njen udarni plesni ritem pa bo zagotovo poslušalce hitro pripravil tudi do plesa. Seveda jeseni vseeno sledijo tudi izidi čisto novih skladb, na katerih prav tako že delamo,« razloži Alenka Husič, pevka zasedbe, ki pa jo mnogi poznajo tudi kot članico skupine Bepop.

''V življenju so vedno najlepše spontane stvari in to vidimo tako na nastopih kot v osebnem življenju« še doda za konec.

--------------------------------------------------------------------

Sopranos ONLINE

FB: https://www.facebook.com/SkupinaSopranos

IG: https://www.instagram.com/sopranospar

WEB: http://sopranos.si/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij