Novice

Slovenska pop zasedba MoonShine predstavlja priredbo uspešnice 'Boki zibajo'

Objavljeno:

Ker skupina veliko nastopa v tujini, zelo iskana je predvsem v nemško govorečih krajih, je padla odločitev, da avtorske skladbe predstavijo tudi v nemškem jeziku.

Prvo preobrazbo je dobila skladba 'Boki zibajo', ki je bila med poslušalci zaradi pozitivnega in lahkotnega ritma na številnih nastopih največkrat iskana kot glasbena želja. Besedilo za pesem je prispeval kar oboževalec skupine in zdaj že dober prijatelj, nemški glasbeni producent  Robert Gagl.

Skupino sestavljata njen idejni vodja in klaviaturist Damjan Bele ter "vokalno srce" zasedbe, pevka Neža Witwicky.

Skupina je v letu 2015 izdala glasbeni prvenec 'Shalala', kmalu pa so se na repertoarju znašle nove avtorske skladbe, ki ne smejo manjkati na seznamu uspešnic nepozabnih zabav.  Zasedba MoonShine se je najprej predstavila kot trio, ob novi skladbi pa se danes premierno predstavlja kot duo.

Že 1. julija boste lahko vaše najbolj priljubljene skladbe v izvedbi dua MoonShine poslušali na Open-air koncertu na odru Festivalne dvorane Lent, med katerimi bo zagotovo tudi 'Heiss wie ein Vulkan', po koncertu pa se Damjan in Neža odpravljata na evropsko poletno turnejo. Seveda pa ne bosta pozabila tudi na zveste oboževalce doma v Sloveniji.

Veselo, vroče in predvsem srečno poletje vam želita Neža in Damjan!

 

Moonshine na družabnih omrežjih:

Facebook

Youtube

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij