Novice

Skupina Victory z novo skladbo in videospotom 'VESEL'

Objavljeno:

Skupina Victory je v teh vročih dneh v svet poslala novo skladbo 'VESEL', ki je s svojo pozitivno energijo kot naročena za poletni čas. Priložili so tudi videospot, ki pa vas bo zagotovo dodobra tudi nasmejal. 

'VESEL' na digitalnih platformah: https://backl.ink/147251319

Vsi verjetno še kako dobro poznamo situacije, ko gre vse narobe. Trenutke, ko je težko biti srečen, hvaležen, pomirjen. Takrat je ključno, da imamo ob sebi ljudi, ki nam znajo na tak ali drugačen način pomagati in nas opomniti, kako pomembno se je zavestno odločiti biti preprosto … VESEL.

Ravno to je tudi rdeča nit novega videospota skupine Victory za pesem 'VESEL', ki smo je premierno na radijskih postajah lahko slišali že v začetku tedna. V njem spremljamo dve zgodbi – zgodbo Robija, ki mu gre vse narobe in zgodbo Mikija, ki gre skozi življenje z nasmeškom na obrazu.

Sama pesem je kot nalašč za prihajajoče poletne dni, saj je polna pozitivne energije, ki je še kako zaželena v teh negotovih časih.

''Skladba je takšna kot njen naslov, vesela, sproščena in kot se spodobi za poletje, lahkotna in za ples. Prava poletna.'' Pravi o skladbi pevec Miki Vlahovič.

 

NOSTALGIČEN KORAK V ZGODOVINO 

Kar dela novo pesem 'VESEL' toliko bolj posebno, je dejstvo, da sta jo odpela kar oba pevca skupine, Robert Dragar in Miki Vlahovič. To je po besedah fantov iz skupine resnično nostalgičen korak v zgodovino, ko je veliko večino pesmi odpel prav Robi, ki se snemanja spominja z nasmeškom na obrazu: ''Lepo je bilo. Tako nekomplicirano. Kar steklo je in lepšega naslova pesmi si v teh sončnih dnevih ne bi mogli želeti. Res je ena tistih skladb, ki jim lahko rečemo od nas za vas. Za vse vesele ljudi.''

Pod melodijo skladbe se podpisuje Miki Vlahovič, besedilo je napisal Rok Lunaček, za aranžma in produkcijo pa je poskrbel Krešimir Tomec.

Rok Lunaček pravi: ''Z Mikijem sva brenkala v moji dnevni, imel sem osnutek refrena in skoraj celo besedilo, ko je priletela melodija. Ostalo je šlo, kot vselej s prijatelji, precej hitro. Sem vesel'', Krešimir Tomec pa doda: ''Z Victory in Mikijem je to že peta skladba in vsakič je hitreje in lažje, ker se tako dobro že poznamo.''

BITI VESEL JE NAŠA ODLOČITEV


Kot smo že omenili, zgodba najnovejšega videospota skupine Victory spremlja Robija, ki mu gre vse narobe in Mikija, ki mu skozi to smolo pomaga z nasmeškom na obrazu. Gre za kontrast, ki jasno pokaže, kako nenazadnje svoj dan z mislimi in odnosom kreiramo tudi sami.

»Na koncu je ne glede na vse, vsak človek vesel zaradi malih stvari, bodisi zaradi dobre družbe ali zaradi življenja samega. Vsak si lahko reče, da bo njegov dan vesel in ga ne more pokvariti nobena nevšečnost,«

še svoje razmišljanje podeli Robi.

Videospot za skladbo so Victory posneli z ekipo Foto factory, pod režijsko taktirko Roka Breznika. Snemanje je potekalo na območju Medvod in okolice ter v in ob hiši glasbenega prijatelja Aleša Bartola iz Mambo Kingsov. Ob snemanju kadrov na podeželski cesti s čudovito kuliso Gorenjskih vrhov, se je povsem naključno ustavil tudi “oldtimer” VW – Bulli, ki je na koncu postal tudi delček spota.

Victory lahko ujamete čez poletje na raznih nastopih, ker kot pravijo je to njihov čas, da se družijo in veselijo s celo Slovenijo.

''Veseli smo, da se spet lahko srečamo ob živi glasbi in koncertih. Pogrešalo smo vse ljudi. Na zdravje Slovenija in naj bo vsak obraz vesel.''

 

Skupina Victory ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/SkupinaVictory/

IG: https://www.instagram.com/skupinavictory/channel/

YT: https://www.youtube.com/user/SkupinaVictory

WEB: https://victory.si/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij