Novice

Skupina Obvezna smer ob 35. rojstnem dnevu predstavlja pesem 'Bilo je kratko, bilo je sladko'

Objavljeno:

Priljubljena slovenska skupina Obvezna smer, ki letos praznuje 35 let glasbenega ustvarjanja je po uspešni obuditvi zimzelene uspešnice 'Maj', pripravila novo avtorsko skladbo, ki jo je posnela v sodelovanju s priznanim avtorjem besedil, Igorjem Pirkovičem.

Pod glasbo se podpisuje vodja skupine in njen ustanovni član Toni Kapušin.

'Bilo je kratko, bilo je sladko'

Pri ustvarjanju aranžmaja so sodelovali klaviaturist skupine Matic Čadež, Marko Bezovšek, Krešimir Tomec in drugi člani skupine.

Pesem govori o izgubljeni ljubezni, ki jo je najverjetneje vsak od nas že občutil. »Nekatere je izguba prizadela bolj, nekatere manj, nekatere pa večkrat … ne izgubljajo vere v ljubezen in edino tako je prav,« so sporočili iz skupine.

Člani supine so nam zaupali, da je pesem nastajala kar nekaj časa in so jo želeli predstaviti skupaj z videospotom a bo ta žal moral počakati. Upajo, da bodo lahko čimprej stopili pred kamero, preden jim snemalec pobegne na 'snemanje kuharskih prispevkov'. »Kdo je to, naj zaenkrat ostane skrivnost,« so se igrivo nasmejali člani skupine Obvezna smer.

Ob tem vse poslušalce pozivajo, naj te dni ostanejo doma, le tako bomo vsi skupaj onemogočili širjenje koronavirusa.

Skupino ob dveh novih članih, klaviaturistu Matic Čadež in bobnarju Andrej Smrekar, sestavljajo tudi trije ustanovni člani Robi Lukač na bas kitari, kitarist Frenk Kebler in Toni Kapušin, vodja skupine, ter vokalist.

skupina Obvezna smer na družbenih omrežjih:
 - uradna spletna stran: http://obveznasmer.com/
 - Facebook: https://www.facebook.com/SkupinaObveznaSmer/

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij