Novice

Skupina Mambo Kings predstavlja novo romantično pesem 'En deci ljubezni'

Objavljeno:

'En deci ljubezni' bo to poletje novi moto za vse ljudi dobre volje. Takšen naslov namreč nosi novi hit zasedbe Mambo kings, ki bo tudi to poletje razveseljevala mlado in staro, kar člani skupine, kot priznano največji žurerji v Sloveniji, počnejo že več kot 26 let.
 
Pevec skupine, Aleš Bartol, je takole komentiral pesem:
''En deci ljubezni' se je zgodil zelo spontano, kot vse stvari v življenju. Sedel sem doma ob bazenu, pil najljubšo pijačo, v tistem me je poklical moj dober prijatelj Rok Lunaček, da ima en dober tekst za nas. Skupaj sva ga dodelala in mu dodala ''mambo'' začimbe, potem pa je še moj drugi prijatelj, Dare Kaurič, na vse skupaj dodal melodijo, ki je padla iz prve.'' In še doda:
''Vsi najboljši komadi so vedno narejeni spontano. Sem človek, ki izredno veliko da na ta segment delanja muzike. Težko bi funkcioniral tehnično. Prvi korak je vedno in samo muzika in tisti prvi pravi utrip, ki se zgodi. Tukaj se je. In zato sem vesel, da lahko po vsem tem času še vedno počnem, kar počnem in počnemo z Mambo kings.''

Pod besedilo pesmi se tako podpisujeta Rok Lunaček in Aleš Bartol, glasbo je podpisal Dare Kaurič, produkcijo in aranžma pa je naredil Krešimir Tomec, ki prvič sodeluje z Mambo kings.

''Prvič smo delali v takšni zasedbi. Prepričan sem, da ni zadnjič. Izredno dobra energija,'' 
z nasmehom komentira Bartol.

Skupina, ki je v svoji karieri nanizala velike hite in zimzelene pesmi, kot so 'Balerina', 'Preveč je lepih deklet', 'Palme in valovi', 'Preko Beograda do Ljubljane' itd., se počasi približuje svoji 30-letnici, v tem času pa je skupina odigrala več kot 3000 koncertov. 

''Včasih tudi sam težko verjamem, da bo kmalu 30 let, odkar smo začeli zabavati ljudi. Minilo je, kot bi mignil. Lep občutek,'' še doda Bartol.

Mambo Kings ONLINE:

Facebook 

Instagram 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij