Novice

Skupina Calypso z novo balado 'Lepa kot nekoč' se je dotaknila boleče teme

Objavljeno:

Skupina Calypso, ki je sicer sinonim za nore zabave, je tokrat izdala pesem, ki je popolnoma drugačna od dosedanjih njihovih avtorskih izdelkov.

Prvič v dvajsetih letih glasbenega ustvarjanja je skupina Calypso ustvarila pesem, ki pa je več kot le ljubezenska. V videospotu je predstavljena ganljiva zgodba družine, kjer se partnerja, kljub otroku in lepim trenutkom, ki so jih preživeli skupaj, razvežeta. S to zgodbo so se člani skupine želeli dotakniti vse bolj pereče problematike razvez. Pevec Domen je ob tem dodal: "Danes smo vsi preveč nepotrpežljivi, napeti, ... hiter tempo življenja in moderna tehnologija pa še dodatno otežujeta situacijo. Večkrat bi se morali za trenutek ustaviti, zamisliti, biti hvaležni za ljudi, ki jih imamo ob sebi, in se znati tudi prilagoditi. Na koncu nam ostane le iskrena ljubezen med partnerjema, ki pa lahko premaga marsikatero oviro."

Video so posneli v prekrasni naravi, v Završnici, ki je idilično okolje za sprehod in aktivnosti z družino in prijatelji. Besedilo in melodijo je napisal Rok Lunaček, videospot pa je posnel mladi ambiciozni Luka Zailac.

S pesmijo 'Lepa kot nekoč'  je skupina Calypso nedvomno potrdila, da niso le "bend za žur"  temveč, da se odlično znajdejo tudi v drugih žanrih, kar je lepa napoved za prihajajočo 20. obletnico, ki jo bodo praznovali prihodnje leto maja.

Skupina Calypso online:
· Spletna stran
· Instagram
· Facebook

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij