Novice

Skupina Bomb Shell se lahko pohvali z novo bejbo!

Objavljeno:

Seveda ni govora o novi pevki, saj to mesto pripada pevki Petri Zore, ki še vedno ostaja energijska bomba skupine.

Bomb Shell so namreč izdali novo skladbo z naslovom 'Bejbi'.


Pesem je posvečena vsem puncam, dekletom, ženam, ki vsakodnevno rešujejo svet - en problem za drugim.
Pevka skupine je o novi pesmi povedala: »V resnici ne gre za žensko himno, temveč le za vzpodbudo vsem nam ženskam, da bolj držimo skupaj, da se podpiramo, da se zavedamo, da smo najmanj enakopravne - da smo matere, sestre, najboljše prijateljice in še toliko več. In ko ena od nas pade, je prav, da ji druga pomaga vstati.«

Pod skladbo se podpisuje avtorski tandem Lunaček in Hribar, s katerima skupina Bomb Shell prvič sodeluje.
»Veseli smo, da smo si prekrižali poti z Rokom in Blažem, saj imamo na ta račun pesem, ki je res izredno pozitivna in bo super zvenela tako iz radijskih sprejemnikov kot tudi in koncertih. Kemije se ne da kupiti. Enostavno se zgodi. In pesem 'Bejbi' jo ima na pretek,« je povedala Petra Zore.

»Skladbo sva hranila za dober power-pop band na čelu katerega je dobra pevka. In splačalo se je počakati,« je povedal avtor besedila in glasbe, Rok Lunaček.
»Nalezljiv refren, udaren ritem; Bomb Shell so pač energijska bombica, kar je zapisano že v njihovem imenu,« je še povedal dodaja Blaž Hribar, ki je soavtor glasbe in producent skladbe.

Za Bomb Shell pa je vse skupaj le pričetek nadaljevanja zgodbe; za njimi so namreč številni koncerti, čaka pa jih še veliko nastopov, gostovanj, vaj in tudi nekaj prihajajočih festivalov.
Bobnar skupine, Brane Štubljar ml. je prepričan, da uspeh pride skupaj s pridnim delom: »Dela in prilagajanja je ogromno, saj smo vsi člani skupine iz različnih koncev Slovenije; a naše želje so velike, ljubezen do glasbe je neomajna in posledično prav zato nikoli ne obupujemo ampak le zavzeto sledimo svojim glasbenim sanjam.«

Skladba 'Bejbi' ima za skuopino prav posebno čustveno vrednost, saj skupaj z njo napovedujejo svoj debitantski album, ki naj bi izšel proti koncu leta. »Album je velik zalogaj, a izredno pomemben korak v življenju vsakega izvajalca. No, po končanem albumu bomo prav gotovo šli za dober teden na počitnice.« je še povedala pevka skupine, Petra Zore.

Skupino Bomb Shell spremljajte tudi na:

Facebook: https://www.facebook.com/bombshellband6/

Uradna spletna stran: http://www.bombshell.si/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij