Novice

Skupina Bomb Shell s koncertno predstavitvijo svojega prvega albuma navdušili Ljubljano!

Objavljeno:

"Za naslovom albuma se skriva prava bandovska simbolika," so povedali člani skupine. "Ker smo iz različnih koncev Slovenije, se je včasih težko uskladiti za vaje. Pa vendar Bomb Shell redno vadijo 2x tedensko, a dneve vaj določijo skupaj pred začetkom tedna, čas pa ostaja vedno enak. In to je ob petih popoldne," je razložila pomen naslova pevka Petra Zore.

Kljub dvoumnemu naslovu albuma, pa se njihovi oboževalci niso zmedli in so do zadnjega kotička napolnili prostor, kjer so Bomb Shell premierno s koncertno izvedbo predstavili svoj prvenec, ki ga krasi 11 skladb. Vokalistka in avtorica besedil, Petra, je ob izzidu prvenca še povedala: “Res smo veseli, da smo album poslali med ljudi, ker smo vanj vložili ogromno truda, časa in dobre volje. Še bolj presrečna pa sem bila, ko sem videla, da je naše občinstvo vse skladbe lepo sprejelo, nekateri so jih že vzeli za svoje in to je zagotovo največje poslanstvo oziroma želja vsakega glasbenika ter avtorja.”

Bomb Shell pravi, da po izidu albuma ni časa za počitek. So koncertno zelo aktivni, zato že hitijo z novimi koncerti po Sloveniji. “Zagotovo si bomo vzeli kakšen dan za počitek, a res je, da nas čaka pestro koncertno obdobje, v pripravi pa je tudi že nov material,” sta še napovedala kitarist Anže Turk, ki je hkrati z bobnarjem Branetom tudi ustanovitelj skupine.

V kolikor ste zamudili koncertno predstavitev albuma "…OB PETIH…", lahko obiščete kakšnega od prihajajočih koncertov ali ga poslušate in prenesete iz povezav:

Bomb Shell na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij