Novice

Sassja se že spogleduje s poletnimi ritmi

Objavljeno:


‘No problemo’

Ste se kdaj znašli v situaciji, ko  so prijatelji na prošnjo za pomoč, odgovorili: „Seveda, brez težav“, na koncu pa ni bilo nikogar blizu? Vsak se je vsaj enkrat znašel v podobnih situacijah in prav te Sassja v svojem humornem stilu predstavlja v singlu ‘No problemo’.

Pesem je prepletena z zdravo dozo cinizma in dobrega humorja, ki bo z ritmičnostjo zbudila še največje zaspance.

Kot avtorica glasbenega dela pesmi, se Sassja podpisuje skupaj z dolgoletnim prijateljem, Kantrimenom, videospot pa je ena vidnejših hip hop artistk v regiji ustvarila skupaj z Jasminom Jatićem.

‘No problemo’ je pesem z bogatim zvočnim ozadjem zahvaljujoč instrumentalom na katere so igrali Jaka Berger Brgts (bobni), Klemen Zupan Zupi (trobenta) in Andrej fon Črč (saksofon).

Čeprav je tema novega singla o tem, da brezplačne pomoči pač ne obstajajo, je Sassja uspela poiskati dobre ljudi, ki so ji pomagali pri snemanju videa, zato se jim je v simpatičnem tonu tudi zahvalila:

Veliko ljubezni pošiljam prijateljem, ki jim ni bilo težko priti na snemanje in skakati z mano! Carji ste! Iskreno se zahvaljujem Jaski iz bolšjega trga in našim lokalčkom, ki so nas sprejeli odprtih rok. Poseben respect gre Slobodi in Urban Beatzu, ker jim nikoli ni bilo težko pomagati, ter Brgu, Črči in Zupi za njihove izjemne instrumentale.“

Refren „No problemo, tvoji smo sekooooo!’ bo odzvanjal tudi na velikih koncertnih odrih v Banja Luki in v Sarajevu, kjer bo Sassja nastopila  16. in 18. marca. Že maja pa jo čaka nastop na Exit Sea Star Festival v Umagu.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij