Novice

SAŠA LEŠNJEK predstavlja novo skladbo, 'Kaj pa, če te ne najdem več'

Objavljeno:

Saša Lešnjek v radijski eter pošilja novo pesem 'Kaj pa, če te ne najdem več'. Gre za energično pesem, ki govori o hrepenenju po najlepših spominih in želji, da naj trajajo še dolgo po dolgih poletnih večerih. 

V skladbi Saša opisuje občutke, ko po dolgo časa slišiš znano melodijo, ki te popelje nazaj.

Saša Lešnjek je 20-letna pevka in igralka, ki je kljub svoji mladosti že zelo prepoznavno ime našega medijskega prostora, v letošnjem letu pa napoveduje tudi svoj prvi album, na katerem bo strnila izdane in še neizdane pesmi, ki jih je ustvarila v zadnjih nekaj letih. Pri večini pesmi se podpisuje tudi kot avtorica.

Do sedaj je nanizala že mnogo nastopov, tako na Poletni noči z revijskim orkestrom, kot na različnih festivalih, sodelovala pa je tudi pri koncertih v sklopu abonmaja Big Benda RTV Slovenije. Veliko ljudi jo prepozna tudi kot glavno vlogo v slovenski različici muzikala Briljantine, s katerim so imeli v letih 2018 in 2019 več kot 50 nastopov po Sloveniji in razprodali tudi Halo Tivoli.

Avtorja besedila in melodije sta Alex Volasko in Saša Lešnjek.

Saša Lešnjek na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij